Hudba na oslavu - Trenčín a okolie

lucytka
20. apr 2022

Ahojte.Prosim vás vedeli by ste mi odporučiť nejakú kapelu z okolia Trenčína na oslavu? Chcem prekvapiť muža na oslavu . Stačilo by mi na 4-5 hodín a tak aby ma to finančne nezrujnovalo . štýl také senzi ,- repetacke. ďakujem za každé info

sigma510
20. apr 2022

@lucytka ja poznám skupinu radovanka zo stankoviec. Zažila som ich na par svadbách, sú to fajn ľudia.

lucytka
autor
20. apr 2022

@sigma510 kontakt by nebol? Skúšam zohnať niekoho čo by bol aj cenovo dostupný tak obvolalam to ,ale za 4 hodiny viac ako 500€ fakt nedám

sigma510
20. apr 2022

@lucytka fu kontakt na nich priamo nemám ale isto nájdete na nete si myslím.

timejicka
22. apr 2022

@lucytka skúste pozrieť na YouTube kapelu DŠBand z Hornej Súče paráda moderné ,ľudové všetky žánre a aj kapelu Grand z Hornej Súče chodia aj ako celá kapela neviem tuším 5 -6 ľudí zo speváčkou ale chodia aj dvaja na oslavy a sú supeeer taktiež všetky žánre a do 500 e sa určite vojdete aj viac ako na 4 hodiny pri oboch kapelách 😉

anariama
24. apr 2022

@lucytka drietomanka 😉môj muž v nej hrá..môžem dať kontakt na kapelníka a dohodnite to s ním

pegaca2
6. mar 2023

@lucytka Dobrý deň. Môžem sa opýtať, akú kapelu ste nakoniec zohnali? Tiež hľadám mužovi na oslavu nejakú kapelu. Moc ďakujem

lucytka
autor
15. apr 2023

@pegaca2 zdravim nakoniec som zohnala veľké repráky a požiadala som jedného DJ o jeho hudbu aby mi dal na usb a púšťali sme si hudbu kto mal na čo chuť 😀 ušetrené peniaze

9pastelka3
12. jan 2024

@lucytka dobrý deň, náhodou zoznam piesni alebo posunúť piesne by ste nevedeli? Ďakujem

lucytka
autor
5. feb 2024

@9pastelka3 odkiaľ ste? Mám v počítači.jedine ,že pošlete usb alebo sa s usb zastavíte .kľudne môžeme to vybaviť aj poštou ak ste není TN okolie