Ahojte,mate prosím skusenosť s nejakym dobrym homeopatom v TN? Prip.DCA,IL,BN.? Ocenim aj info o cene za sedenie. Ďakujem
@martinna181 dakujem 🙂 to je tak,ked "topiaci sa aj slamky chyta" 🙂
@maja1504 dajte si čistú vodu. To máte lacnejšie a účinok rovnaký
Neporadim len chcem toľko,že ja ako malá som mala vážne zdravotné problémy,mala som okolo 9 rokov takže také ,,keď tomu neveris nepomôže a naopak,, nehrozilo. Liečba od lekárov neriešila nič a po dlhodobom užívaní homeopatik som sa z toho dostala.
@maja1504 čiže ak máte pocit, treba vyhľadať a skúsiť. Ja sa doteraz pri bežných chorobách kurirujem prírodne a aj homeo a zvládam choroby bez atb.
@ivi85 prave preto to chcem skusit takto,lebo liecba lekarov je zatial mininalna, nakolko syn nema ani 2 roky. Tiez som chodila ako dieta po roznych dr,kvoli ekzemu a castemu zapalu priedušiek, takze myslim,ze syn to ma po mne a verim,ze takto to aspon kusok zlepšime. Ďakujem ☺
@martinna181 pridavam sa k martinna181, m9ja osobna skusenost, ked som uzivala homeopatiu, na bradavice, ktirych som sa nemohla zbavit kupila som si presne ako odporucali a vues co sa mi stalo? Zacala som byt ako opita, velmi cervena v tvari, velmi horuco mi bolo, vyhodila som to a po porode bradavice zmyzli, HOMEOPATIU NEODPORUCAM!!!,
@michaleja33 Žiaľ nie je to liek podľa vedeckych studii a je to varenie z vody, len z ľudí peniaze vytiahnuť
@martinna181 veľmi obmedzený názor 😂
@maja1504 Môj názor, nič v zlom, homeopatia je blbosť a nema to nič s vedou a ušetri si peniažky od šarlatánou