HLADAM kamarátku na kočikovanie, prechádzky, výlety..... Najlepšie lokalita zo Soblahovskej a okolie. Mám 2 ročnu dcérku.
Ahojte baby,ja mám tiež dvojročnú,sme z mesta a ideme na juh bývať.Rada sa pripojím keďže na juhu nikoho nepoznám a je to kúsok 😉
Ahojte, mam skoro 2,5 r chlapca a byvame na dlhych honoch, tak sa mozeme stretnut na ihrisku niekedy.
Jeej kocky, super napad... my sme tiez z Juhu, mame 20 mesiacov a tiez sme staale sami... mozeme sa k vam niekedy pridat ?? 🙂
@nikatvrdonova k nám určite áno 🙂
nikatvrdonova ivi85 ja my už sme na juhu,takže keď bude pekne možme dať stretko 😉
@tessilu no ja na dlhšie môžem zabudnúť☹včera som si zlomila nohu tak si počkám kým sa prejdem po vonku s drobcom ....isto sa ozvem hneď ako budem spôsobila
@nikatvrdonova
@ivi85 juujha tak rychlo doporiadku a budeme sa tesit 😉
@tessilu mozeme sa dohodnut, my sme skoro stale vonku 😉 tak ked budete chciet kludne mi napis asi skor na fb - som tam Veronika Tvrdonova... tam som castejsie zavesena 😁 budeme sa tesiit
Ahojte.hladam si kamošku v Trenčine.Snažime sa o babätko.
@lucia8395 ahoj,ja mám 2rocneho chlapca doma a radi uvítame spoločnosť .sme z juhu ale.chodievame aj do mesta občas