Ahojte. Mám za sebou 2 potraty v skorom štádiu v priebehu tohto roka,tak sa moja doktorka rozhodla poslať ma na hematologiu. Vedeli by ste mi poradiť,na akého dr. sa v TN obrátiť,ktorý robí komplexnejšiu hemato v takýchto prípadoch,nie len základné hodnoty. Budem vďačná aj za osobnú skúsenosť a priebeh vyšetrenia. Ďakujem 🙂
@pink_lady a ako dlho si cakala na termíny a celkovo výsledky? Ja mam 2 deti bez problému vynosené,takže dr. predpoklada,že tam nenájdu nič,ale preistotu.
na termín som čakala asi 3tt, výsledky cca o mesiac...aj ja som mala jedno uz a nasli a teraz pri kontrole dalsie...
Muž chodí na hematologiu do nemocnice ale len na základ, keď bolo treba rozsiahlejšie hematolog.vysetrenie bol tiež v Martine, tam ho aj poslali z TN
Tiez som chodila do MT pre ten isty dovodu.
Ďakujem baby. Tak skúsim rovno ten Martin obvolať. Bavíme sa o hematologii v nemocnici však? Lebo mi našlo toho viac tam.
Ano
J chodím Prieložtek 1
Ja by som osobne do TN už nešla tiež som bola z dôvodu ako ty. Čakala som na výsledky 10 týždňov, dlhé čakačky na objednanie aj to iba osobne (musela som prísť dvakrát lebo prvýkrát po hodine čakania mi sestrička povedala, že nemá na to čas ma objednať 😀), nakoniec ma poslala ešte na ďalšie vyšetrenia inde čo tam oni nerobia a nevie to vlastne ani interpretovať a keď som potrebovala kartu k inej doktorke a tá moja tam zrovna nebola tak mi povedali, že mám čakať dva týždne kým príde lebo oni ku kartám prístup nemajú :D celé zle. Aj s objednaním aj všetkým. Keby mám ísť znovu už tam nejdem. Určite choď ten martin alebo nejaké centrum hemastázy z unilabsu. Tam je prístup úplne o niečom inom.
Ja som z Trenčína a na hematologiu chodím do Martina /zacala som kvoli tomu istému ako ty/. Dostala som skor termin ako v TN, + v Martine robia podrobnejšie vyšetrenia. Ale napr suseda chodí z rovnakého dovodu v Trenčíne a je spokojná.