Ahojte, vedela by mi tu nejaká žienka odporučiť dobrého gynekológa s profesionálnym prístupom, ktorý nedáva veciam ľahkú váhu? S mojou terajšou veľmi spokojná nie som a rada by som buď zmenila úplne alebo si aspoň vypočula názor aj iného lekára.
Hlavačik
@bellaa3007 Sestra tiez k nemu chodila a velmi si pochvalovala. Nieco na nom asi bude. 😉
Mudr. Zacikova top
@dadka1997 tiež som chcela ísť k nej...ale má šialené čakacie doby
@kajakamura26 no ked som k nej chodila, tak neboli objednávky, to ma niečo po novom... ale ak je vážny problém vezme vás hneď
Keby som mohla tak Kotlebova alebm Kubalova. Ostatne sú slabé. Ale kdeS nemám inú možnosť slom u Jankovskeho. Možno ešte hlavacik ale ten jej prístup je otrasny
Ďakujem za vaše rady, premýšľam buď nad Kotlebovou alebo Žáčikovou. Žáčikovú mám bližšie, tak skúsim kontaktovať či prijíma nové pacientky.
Mne sa tiež nestalo že by som čakala u Žáčikovej rok, keď je problém vezme ešte v ten deň.
@michaela337 myslím, že sme hovorili o MUDr. Kotlebovej 🙂
@kajakamura26 aha,tak to pardon.. som si nevšimla 😅
@jajka78 u Kubalovej som momentalne a s jej prístupom spokojná nie som. Príde mi že veci dosť zanedbáva a dáva si dosť načas.
Ja chodim k Mudr. Štrbavej a podla mna je velmi zlata. Nejaky vaznejsi problem som ale nemala, tak to neviem posudit.
Dr. Štrbavá na Piaristickej. Veľmi príjemná, profesionálna
@m.a.r.t.i.n.a aktuálne bohužiaľ neprijíma pacientky, iba z daného obvodu a to ja nie som
Kotlebová Tr.Teplice, snáď nikto lepší v okoli neexistuje .. a ešte jej manžel