Gastroenterológ - Trenčín a okolie

simkam2912
19. apr 2022

Prosim poradite gastroenterologa Tn okolie alebo Nove Mesto okolie,ktory ma zmluvu s doverou? Ďakujem

timejicka
20. apr 2022

@simkam2912 v Trenčíne má zmluvu s Dôverou dr.Bočáková ,dr.Hlista ale neberú nových pacientov .Dr.Ayazi berie nových pacientov ale nie Dôveru , skončil zmluvu s Dôverou .Ja chodím do Nového Mesta nad Váhom dr. Pastirikova je v nemocnici (tú mi priradili nakoľko Ayazi už ma nechcel ošetriť )bola som u nej ale 2 krát je veľmi milá .

simkam2912
autor
21. apr 2022

@timejicka ďakujem krasne

bambula11111
16. sep 2022

@timejicka Prosím Vás, kto Vám ju pridelil? Resp. koho môžem žiadať o pridelenie gastroenterológa. Prečo Vám nepridelili niekoho v Trenčíne? Ďakujem

timejicka
17. sep 2022

@bambula11111 Napísala som žiadosť o pridelenie lekára na samosprávny kraj .A oni sú povinný vám nájsť lekára .Ja som obvolala všetko v TN nikto ma nechcel zobrať pre plnú kapacitu pacientov .Tak až oni mi našli ale až v Novom Meste n/V čo mi nevadilo lebo som súrne potrebovala lekára, v TN ani oni nenašli .Lekár môže odmietnuť pre plnú kapacitu alebo nemá zmluvu s poisťovňou ( to mi vysvetlili na úrade )to ani oni neoplyvnia ale lekár nemôže povedať len tak ,že vás nezoberie .Ale prišla mi písomná odpoveď s pridelenim lekára .Takisto úrad informuje aj lekára ,že MUSI vyšetriť pacienta (takže dr vedela o mne). Oni si zisťujú asi kto má koľko pacientov a podľa toho .