Dobry deň,prosim Vas chcem Vas poprosit o Vaše nazory,chcem kupit garsonku s balkonom v Trencine v lokalite Juh,je tato lokalita vhodna na prenajom,je o prenajom v tejto oblasti dostatocny zaujem alebo radsej sa poobzerat po inej lokalite?Veľmi si cenim každeho nazor a vopred zaň ďakujem.
@andrejko2019
Pockaj si ešte na zopar dalsich odpovedí. Juh nie je uplne idealny. Pozri radšej Sihoť. Bližšie k mestu aj pešo, da sa ist na Brezinu, fajn lokalita. Pozri radšej tam - pisem ti z pozície nájomcu. Na juh by som nešla.
@andrejko2019 ahoj zamna nie sestra byvala na juhu, ale je rada ze sa odtial odstahovali, ak chces prenajimat tak skor odporucam kúpiť inv byt na sihoti,
@sevrin Ďakujem velmi pekne za nazor,cenim si to.
@svetlonos Ďakujem strašne moc za nazor.
@klotildabazarik Ďakujem velmi pekne za nazor.
@sevrin
byvas v jednej ci druhej lokalite? Ak chce clovek živo, ide do mesta. Na Sihoti je pokoj a k mest to blizko je - este upresním, ze so chodila peso/ busom.
Na juhu viacerí znami boli nespokojní, okrem jedneho, kupil byt v novostavbe niekde tam pomimo.
A ludia, ktori ozaj potrebuju "nezapadakov", nebývajú v TN ale v inych mestách. Na brezinu sa ides športovo vyžiť, tak nemusi byt "za rohom" 🙂
@andrejko2019
rado sa stalo 🙂
Ja si myslím, že hej, v TN na Juhu ešte donedávna sa ľudia o byty bili, odkedy išli hypotéky hore, tak už je niektoré byty problém predať. Ale inak celkovo žiadny problém, je to okraj mesta, príroda blízko, samotné mesto nie je až tak ďaleko. Podľa mňa oveľa lepšie ako Zámostie v okolí diaľničných privádzačov.