Dobrý pediater v Novej Dubnici

bubla97
15. apr 2021

Ahojte, poraďte prosím dobrého pediatra/pediatričku v Novej Dubnici. Zoberie pediater pod seba aj dieťatko, ktoré bude mať inde trvalý pobyt ako v ND? Ďakujem 😊

mima172
15. apr 2021

@bubla97 Ahoj, sú tu 2 pediatričky. Šinčíková a Gajdošová. My chodíme ku Gajdošovej. Zatiaľ sme nemali žiadny problém. Mohla by byť troška dôslednejšia, no nič extra veľké jej nemôžem vytknúť 🙂 Či berie aj deti, ktoré nemajú trvalý ponyt v NDCA neviem, zatelefonuj si tam, sestrička je veľmi milá príjemná, rada zodpovie všetky otázky 🙂

bubla97
autor
15. apr 2021

@mima172 ďakujem veľmi pekne 😊

mima172
15. apr 2021

@bubla97 NZ 🙂 Takto pred rokom som riešila presne to isté ☺️

zuzacka16
15. apr 2021

@bubla97 my chodíme k Sincikovej, no za mňa nič moc, chcem odísť,a keď som hľadala pediatra pre malú, tak Gajdosova nás nechcela vziať (4 roky dozadu to bolo), tiež nie sme z Novej Dubnice a povedala, že berie len ND, možno teraz vezme

mima172
16. apr 2021

@zuzacka16 Inak, čo mi známa spomínala, tak ony dve majú medzi sebou dohodu, že si navzájom nevezmú pacientov.

zuzacka16
16. apr 2021

@mima172 však ale 4r dozadu malá nechodila ani k jednej 🙂 ja som to myslela tak, že ja som ju chcela vtedy prihlásiť ku Gajdošovej, ale ona mi vtedy povedala, že neberie pacientov mimo ND, tak som teda šla ku Šinčíkovej a teda nič moc

bubla97
autor
16. apr 2021

@zuzacka16 Dakujem 😊 pozerala som recenzie, jedna po kauze, s druhou nič moc... Tak fakt neviem no... Viac v ND mi pediatrov nenašlo, tak neviem teda teraz 🤷‍♀️ chcem pre dieťa dobrú starostlivosť, nie akú som mala ja, že so mnou v útlom veku nič moc nerobili a problém sa potom tiahol až do puberty 😔

zuzacka16
16. apr 2021

@bubla97 a ktorá je po kauze a akej, ak môžem vedieť? Kľudne aj do IP ak nechceš tu 😉

mima172
16. apr 2021

@zuzacka16 Zle som to pochopila, prepaaač 🙂 A po kauze je Gajdošová. https://m.topky.sk/cl/10/1342404/Lekarka-odsude...