Dobrá reštaurácia v Trenčíne

bazariksabi
25. sep 2024

Kde v Trenčine sa da vyborne najest? Dakujem🙂

7kikuska7
25. sep 2024

@bazariksabi mne chuti v Tera mate

mark02208
25. sep 2024

@bazariksabi Speranza za mna fajn atmosféra aj chutné jedlo

timea_hajasova
25. sep 2024

Ja si chválim Castello, Food station v Laugariciu, Bosco, Kingo penzión, Mestský hostinec

paulina291
25. sep 2024

Jediné reštaurácie kde s mužom chodíme sú Oyshi, Remys a Giacomo a sme moc spokojní. Iné mi prídu také, že si lepšie jedlo urobíme doma.

timea_hajasova
25. sep 2024

@paulina291 ano este remys a oyshi alebo magnus… ale nam napr nevyhovuje giaccomo… je to podla mna “talianska” reštaurácia v slovenskom prevedení, nic moc

paulina291
26. sep 2024

@timea_hajasova ja tam chodím ako celiatik, lebo tam majú dobrú bezlepkovú pizzu- narozdiel od iných reštaurácii majú svoje cesto a nie polotovar.

tiika
26. sep 2024

Reštaurácia pod hradom, Speranza, La Piazzetta, Bulgur

ruzenka0504
26. sep 2024

Oyshi, Remys, Speranza, La Piazzeta, Giacomo, Hostinec u Ondreja,

mirafi
7. okt 2024

@bazariksabi Ahoj. Mne sa paci a chuti v Speranze a Kuki na námestí. Výborná atmosféra, dobre jedlo a pivko. 🙂

klotildabazarik
7. okt 2024

@bazariksabi len to oyshi uz nikdy v zivote odkedy sa prestahovali pod hrad si myslia ze su nieco viac, nas tam nechceli pustit v rifliach a ze ci mame rezervovane no nech idu do...

m.a.r.t.i.n.a
25. okt 2024

@klotildabazarik na rezervačku je úplne bežná prax v lepších reštauráciach. Chodíme tam pravidelne a vždy si aspoň pár dní pred voláme.
A v rifliach tam zákazníci bežne chodia

klotildabazarik
25. okt 2024

@m.a.r.t.i.n.a ja len nato ze ked boli na inom mieste bezne pustali ľudí, si myslia ze su nieco viac a to ich sushi tiez nic moc

m.a.r.t.i.n.a
26. okt 2024

@klotildabazarik A teraz si vyberajú koho pustia ? 😀. Najesť sa môže prísť hocikto, ale musí si čas rezervovať 😉. Ja som tam nikdy nezažila nepríjemnú alebo arogantnú obsluhu, práve naopak.
A jedlo je tam výborné. Ver mi, že mám s čím porovnávať

paulina291
26. okt 2024

@m.a.r.t.i.n.a tak isto. Chodíme pravidelne, vždy v rifliach a nikdy nebol problém. Rezervačku tiež nepýtajú kvôli ich egu, ale obsadenosti.
Akosi sa mi nechce veriť, že by ich tam v rifliach nepustili😄 možno bola nejaká špeciálna akcia, ale za normálnych okolností proste neverím.