Ahojte, prosím Vás aký je dobrý detský lekár/ lekárka v Trenčíne, kde by nás zobrali? Čakám prvé dieťatko - koniec august/september. A absolútne neviem ako to chodí s detskými lekármi. Ja osobne po doktoroch moc nechodím. Ďakujem pekne 🙂
@poslednepogo mala by zobrať podľa obvodu, inde ju nezoberú, lebo všetci sú plní
@mima1 No bývam v Chocholnej
Aj mňa by toto zaujímalo. Ja bývam v Neporadzi, čiže nie priamo v Trenčíne. Tak neviem, kde spadám. A tiež budem zháňať pediatra. 🙂
@adrianaolsova podľa obvodu, väčšinou majú ale všetci plno, na stránke TSK je zoznam všetkých ošetrujúcich lekárov. Nás podľa obvodu nevzali, bolo to cca pred 4rokmi, obvolala som čo sa dalo, nakoniec mi vzala syna aj novorodenu úplne mimo doktorka. Záleží od ochoty
@poslednepogo Ahoj, ja som zhanala pred 3 tyzdnami, cez znamych, aj som obvolavala, vsetci plní, nakoniec ma musela zobrat tá, ku ktorej spádovo patrím.
@adrianaolsova ahoj, v trenčianskom jastrabi je teraz od júna Nová detská lekárka MUDr Bacova sa mi zdá že sa volá. Keď si z neporadze tak ku nej podľa obvodu alebo v Motesiciach. .ale kocky aj od nás z Mitic neporadze aj z motesic pár chodia v Trenčíne do Juzanky..my osobne k dr Opoldusovej a hneď vedľa je mladá doktorka Štorcelova kľudne napíš ip . pekný deň
Ďakujem krásne za tipy a rady. Budem obvolávať. 🙂
Ahojte a MUDr. Stloukalova Drietoma nemáte niektorá skúsenosti? Ďakujem
@poslednepogo niekto si ju chváli, ja som rada, že sme od nej odišli
V Trenčíne Menhertova je výborná lekárka a ma úžasnú sestričku ... Je súkromná ale zazmluvnena s každou poisťovňou .. má aj web tak si pozrite 🙂
sestra chodi s detmi Opoldusovej a cista katastrofa
@emiliamilka ďakujem, volala som tej Menhertovej a vezme
Baby a ako prosím zistím, do akého obvodu patrím? 🤔
@baluinka len zaklikni 1 zo 4 moznosti potom vypis mesto alebo obec a ono by ta to malo zaradit
https://www.e-vuc.sk/tsk/zdravotnictvo/kto-je-m...
Ahojte, prosím Vás viete mi poradiť nejakého dobrého pediatra v Trenčíne, ktorý berie nových pacientov? Veľmi pekne ďakujem za odpovede
Ahojte, prosím Vás viete mi poradiť nejakého dobrého pediatra v Trenčíne, ktorý berie nových pacientov? Veľmi pekne ďakujem za odpovede
Ahojte viete mi dať nejaké recenzie na MUDr. Slávku Bucovu? Poznáte?
Skus podla obvodu kam patrite.. kde byvas?