@maja1504 neberie, odpinkala ma ze vraj mame 2doktorky trencin a ona berie az kysuce lebo tam nikoho neni…. @zuzacka16 Skusala som obvolat vsetko na okoli nula bodov a dostala som termin u doktorky babicovej na december neskutocne zufala situacia toto
@nttnnt naozaj vás nezobrala? Ja som volala Uricovej v apríli a zobrala nás no až na august..ale teda pediatricku má malá v Dubnici možno preto nás vzala, keby sme z TN tak tiež nás asi odpinka
@zuzacka16 ano :( pisala som jej mail uz som bola zufala a ze ona ma ilavu puchov povazsku a niekedy az kysuce..no zajtra idem este skusit staru turu...priserne toto 7 mesiacov cakat na termin
@nttnnt aha takže preto nás vzala keďže som povedala že doktorka z Dubnice nás posiela..áno tam si chvália toho v Starej Turej, uvidíte..mne sa aj 4 mesiace zdajú dlho nie to ešte 7, držím palce ✊️✊️
@nttnnt to ma mrzi. My sme mali asi šťastie. Ale je pravda,ze som ju riesila min rok.. tiez som jej volala zufala,lebo alergologia v TN je cista katastrofa..cakacia doba min.3mesiace. Dr.Uricova nas zobrala do 2 tyzdnov. Drzim silno palce,nech sa niekam dostanete 🙏
@zuzacka16 za nas dr.Uričova v Ilave.