Prosím neviete mi povedať aký lekár je dnes a zajtra na detskej pohotovosti v Trenčíne ? Veľmi ďakujem
@maca1984 ďakujem za trefnu odpoveď ale otázka skutočne znela jasne a stručne. Ak vieš napíš, ak nevieš nezapajaj sa prosím. Nepýtal som sa na názory ale na konkrétnu vec
Presne tak a veľa sa ich tam strieda ale podľa skúsenosti sa líšia väčšinou tým ako rýchlo vybavujú…neboj
@pallacinka29 odpoviem len zo slušnosti tebe, aj.
@domka222
Inak som tu nežiadúca 😁
Samozrejme kurňa tam, ak potrebujem pohotovosť, nezaujíma ma, či je tam Fero alebo Mara.
A nie ešte že dnes/zajtra...
Hm,celkom si neviem predstavit,ak je dieta v bezvedomi,ma uraz hlavy,alebo krvaca,ze prides na prijem,opytas sa kto ma sluzbu a ked to nebude tvoj favorit,otocis sa a odides? 🤔
A co takto rovno zavolat na centralny prijem a opytat sa tam?
Ženy vy sa tu asi potrebujete vyburit, veď si doma zasulozte keď máte prebytok energie. Trt viete aký je dôvod mojej otázky ale múdre ste ako sovy 🤦radšej sa naučte čítať s porozumením a nevnucovat sa tam, kde to nieje potrebné
No tak daj rozumný dôvod,prečo chceš vedieť, kto ordinuje na pohotovosti. To vôbec so súložou nič nemá, takže za všetkým nehľadaj sex😂
Vidím otázku, viem odpoveď, napíšem ak chcem pomôcť, neviem odpoveď tak rolujem ďalej, veď námetov ako tráviť piatkový večer je plno. Nezakladal som diskusiu,ale položil otázku, jasnú, konkrétnu a stručnu.
Však si vygúgli, možno nájdeš.
Alebo si zavolaj kto robí dnes-zajtra.
Buď múdra sova.
@domka222 do toho Ta je ale hovno aký mám ja dôvod 🤣
Neviem,ci si sa nevysulozil/a az moc, ze si nepochopil/a moju radu. Preco mas problem zavolat na recepciu a opytat sa tam? Pani cez telefon nehryzie. Ci cakas,ze tam skoci niekto z MK omrknut situaciu a napise ti? 🤔
@iwesska neviem z akého si mesta ale tu na pohotovosti recepcia nieje a na vrátnici Ti túto infosku nedajú, over si ak máš potrebu
Ženy, vy fakt nerozumiete jednoduchej otázke, alebo máte len veľa voľného času?
Ani u nás nie je recepcia,ale na pohotovosť sa dá vždy a všade dovolať. Áno, je ma hovno,lebo nemáš rozumný dôvod, že? 😂
Baby kľud. Ja som sa tiež raz pýtala kto má službu sob/ned a dostala som podobné odpovede. Mne kázali prísť na urgent na čistenie a prevaz buď v sobotu alebo v nedeľu. Tak áno, keď bola možnosť chcela som si vybrať lekára.
Aké odbavovanie? Ako sorry,keď vidím, že dieťa potrebuje zdravotnú starostlivosť, je mi jedno kto tam je. Aj keby to mal byť nepríjemný lekár.
Pametam si ako tu raz jedna mamina pisala, o malinkom parmesacnom babatku ktoremu vytekalo z uska nieco ako maz, lebo som tam vtedy odpovedala aj ja ze ked sa to stalo synovi mal zapal stredneho ucha az mu praskol bubienok. A presne pisala ze ked sa spytala na konovi kto robi na pohotovosti ju tu zlincovali, a na pohotovosti ten konkretny dr kvoli ktoremu sa pytali ju poslal domov ze udajne prisla s dietatom so spinavym uchom 🤦 isla na pohotovost do ineho mesta kde ich rovno hospitalizovali uz som zabudla.preco, asi bola malicka nejaka rizikova okrem toho zapalu uska a bola malinka. Ale teda su pripady ked jento pochopitelne ze sa clovek pyta. So zapalenym uchom tiez nenechat dieta cely vikend len tak doma, ale neni to ako popisuju vyzsie ze krvaca atd, tak jasne vtedy bezim hocikam.
Akurát sme sa vrátili, bola tam taka starsia lekarka, dochodkovy vek, v papieroch je napisane MUDr. Jurnečková
@maca1984 nie vždy to je jedno, ja mám napríklad dcéru autistku, bez tak je s ňou ťažké ísť k lekárovi, ale mám 2 lekárky ku ktorým viem, že to relatívne dobre zvládneme. Čiže ak človek neumiera( lebo len v tom prípade je to jedno), tak môže byť potrebné vedieť, kto ordinuje. Pekný večer
@iwesska v bezvedomí, s krvácaním a úrazom hlavy sa na pohotovosť nechodí. ..
@1mina náš "obľúbený " pán doktor. Kvôli nemu sa nejeden rodič otočil v čakárni. My sme prišli s malou dcérou , ktorá mala veľmi zlú alergickú reakciu, otočil nás na päte, že je to zaparenina a to mu ešte sestra z triáže bola klopať nech nás vezme prednostne, že jej niečo treba pichnúť. . Našťastie nás potom ošetrili na urgente . Tento odborník už pohotovosť neslúži, ale tiež som po tejto skúsenosti radšej pozerala, kto robí keď nám bolo treba ísť. Istého času to bol aj náš pediater a teda poviem ti , tohto pána doktora si k chorému dieťaťu pustiť nechceš.
@jakubkoanjelik
@qwer2019
@1mina ďakujem za odpovede 🙏🙏je fajn že sa ešte nájdu racionálni ľudia s dávkou empatie 🙏
@zuzannka10 ďakujem, boli sme nakoniec aj my, dr som videl po prvý krát v živote ale bola fajn. Našťastie nočná mora ktorú som tam stretnúť nechcel, tam ani nebola 😆
Nehnevaj sa, ale ak potrebuješ pohotovosť, tak je snáď jedno či je tam Ferko, Jožko alebo Mara.
Viem, že niektorí Dr.majú asi v náplni práce byť " hnusní", ale ak potrebujem, neriešim.