Čo vám chýba v Trenčíne ? Nejaké miesto, typ reštiky alebo kaviareň, služba, produkt, ihrisko alebo podobne ? 🙂 čo by ste uvítali ?
@kate_cs dobrý postreh…
Klubovňa pre pubertiakov...je veľa detských ihrísk...kutikov...ale pre takých 10-15 ročných takmer nič...klubovňa s pingpongovymi stolmi,biliard,šípky,...
Z obchodov zara, bershka, dmka v centre mesta 😏😀, peak&cloopenburg….a privítal by som reštiku (hoc aj jadáleň) na spôsob Vegáču v Ilave. Varia jedno vegánske jedlo denne v menu s polievkou za rozumnú cenu. Hipster, fancy a neviem aké predražené reštaurácie (ktoré majú, mali kvalitu o tom nepochybujem) v TN už netreba. Ja sa chcem občas na obed v robote zdravo a chutne najesť za normálnu cenu 😀.
@minto3 Presne, detto. Samé kaviarničky, koláčiky za 5€ kus, ale menu na obed ťažko vybrať za tú cenu, aby to malo chuť aj nejakú pridanú hodnotu.
Indicka restauracia
Chýba tu zrušená DM, nejaké obchody s obuvou, a mhd so spojením na vlakové spoje... Čo sa týka kaviarní, je ich tu kopec a človek si ozaj vie vybrať, v podstate v tom meste ani nič iné nezostalo... Kaviarne, reštiky, kadejaké pouličné jedlo a zvyšok na prenájom...
@diamand2326 asi tak 😏😀… v Ilave je fajn ten Vegáč za 6.70e hlavne jedlo plus polievka a veľké porcie jedla čo nie len dobré chutí ale aj vyzerá a je zdravé. Minimalizovali náklady, nevyvárajú 4-5 jedál ale len jedno a kvalitne. Takéto niečo chýba v TN.
More.😎
Oprava stareho mosta 😂😂 ked po nom idem len sa modlim aby sa to nezosypalo.
@niekto2hy More by bolo super 🤪
@minto3 vegansky gazda uz nefunguje?
Je toho viac, ale asi najviac by som uvítala normálne spojenie pre peších a cyklistov smer Laugo a Soblahov.
Bankomaty v centre mesta, ktoré zrušili a sú strašne ďaleko, reštauráciu s detským kútikom, niečo na spôsob Familia v Rbk, viac zelene, parčík v centre mesta, obnovená vlaková a autobusová stanica, zrusenie všetkých billboardov v centre a okoli
Cyklotrasa do laugaricia jednoznacne
@minto3 @diamand2326 DMka bude pri novom kauflande
@katuskapd toto je super
Mohlo by sa začať s opravou chodníkov na sídlisku Juh. Nechápem ako chodník vedľa najdôležitejšej ceste gen. Svobodu mať 50 ročný asfalt.
Záchytné neplatené parkovisko. Normálna obuv s koženými kvalitnými, nie koženkovými topánkami rôznych výrobcov. Lekári, ku ktorým sa nečaká pol roka a viac. A úplne najviac odbočovací pruh hneď zo zjazdu z nového mosta smerom k Laugariciu a Tescu, kde sú každý boží deň zápchy.
Veru, DM v centre mesta a cyklotrasa smer Laugo.
Opravený/nový most pri Bierovciach, aby som pri cestovaní Bierovce-Drietoma, alebo pri nájazde na diaľnicu nemusela íst cez preplnený Trenčín
Ďakujem každému za postrehy, skúsime doniesť niečo nové v budúcnosti do Trenčína a ostatné veci čo ste písali ohľadom ciest, trás, spojov a pod. keby viem s kým to prejednať riešim to
@killerqueen28 a uz nie su? ked som tam byvala tam boli dve
Co mi v Trenčíne chyba? To co všetkým, dopravné riešenia na ktoré sa roky rokuce sralo.
Určite cesta do lauga, fakt aspoň ten chodník a cyklotrasu, ale to ze tato cesta bude extrémny problem sa vedelo už pri plánovaní nákupnej zóny. Smutne je ze sa to tam stále rozsiruje. A ta nekonečna oprava mosta v Bierovciach tomu len pridáva
Tak isto juhovýchodný obchvat ktorý nikdy nebude, lebo je tam municny sklad, co mi pride tiez dobrý bizár skladovať zbrane a výbušniny v meste kde ziju ľudia.
Z takých tých riešení co by sa mohli dobudovať a výrazne by pomohli je určite rozšírenie cyklotrás, napríklad na m.r.stefanika, priestor tam podľa mňa je. Tak isto kryté stojany na bicykle s kamerovým systémom na stanici.
DM-ka v okolí centra
Bezpečnosť na vlakovej stanici
stredne priemyselne skoly...
Kardiocentrum 🫣