Čo vám chýba v Trenčíne?

3. sep 2024

Čo vám chýba v Trenčíne ? Nejaké miesto, typ reštiky alebo kaviareň, služba, produkt, ihrisko alebo podobne ? 🙂 čo by ste uvítali ?

kate_cs
3. sep 2024

Kardiocentrum 🫣

autor
3. sep 2024

@kate_cs dobrý postreh…

aduliak
3. sep 2024

Klubovňa pre pubertiakov...je veľa detských ihrísk...kutikov...ale pre takých 10-15 ročných takmer nič...klubovňa s pingpongovymi stolmi,biliard,šípky,...

minto3
3. sep 2024

Z obchodov zara, bershka, dmka v centre mesta 😏😀, peak&cloopenburg….a privítal by som reštiku (hoc aj jadáleň) na spôsob Vegáču v Ilave. Varia jedno vegánske jedlo denne v menu s polievkou za rozumnú cenu. Hipster, fancy a neviem aké predražené reštaurácie (ktoré majú, mali kvalitu o tom nepochybujem) v TN už netreba. Ja sa chcem občas na obed v robote zdravo a chutne najesť za normálnu cenu 😀.

diamand2326
3. sep 2024

@minto3 Presne, detto. Samé kaviarničky, koláčiky za 5€ kus, ale menu na obed ťažko vybrať za tú cenu, aby to malo chuť aj nejakú pridanú hodnotu.

killerqueen28
3. sep 2024

Indicka restauracia

diamand2326
3. sep 2024

Chýba tu zrušená DM, nejaké obchody s obuvou, a mhd so spojením na vlakové spoje... Čo sa týka kaviarní, je ich tu kopec a človek si ozaj vie vybrať, v podstate v tom meste ani nič iné nezostalo... Kaviarne, reštiky, kadejaké pouličné jedlo a zvyšok na prenájom...

minto3
3. sep 2024

@diamand2326 asi tak 😏😀… v Ilave je fajn ten Vegáč za 6.70e hlavne jedlo plus polievka a veľké porcie jedla čo nie len dobré chutí ale aj vyzerá a je zdravé. Minimalizovali náklady, nevyvárajú 4-5 jedál ale len jedno a kvalitne. Takéto niečo chýba v TN.

niekto2hy
3. sep 2024

More.😎

gypsomilka
3. sep 2024

Oprava stareho mosta 😂😂 ked po nom idem len sa modlim aby sa to nezosypalo.
@niekto2hy More by bolo super 🤪

pondelok01
3. sep 2024

@minto3 vegansky gazda uz nefunguje?

katuskapd
4. sep 2024

@aduliak nieco podobne sa teraz vytvara v Novom Meste nad Vahom, robi na tom.mestsky mladeznicky parlament,ziskali granty aj priestor a teraz vsetko chystajú, bude tam biliard, spoločenské hry, aj herné konzoly....

k_a_j_k_a
4. sep 2024

Je toho viac, ale asi najviac by som uvítala normálne spojenie pre peších a cyklistov smer Laugo a Soblahov.

tiika
4. sep 2024

Bankomaty v centre mesta, ktoré zrušili a sú strašne ďaleko, reštauráciu s detským kútikom, niečo na spôsob Familia v Rbk, viac zelene, parčík v centre mesta, obnovená vlaková a autobusová stanica, zrusenie všetkých billboardov v centre a okoli

lenush9
4. sep 2024

Cyklotrasa do laugaricia jednoznacne

kaajuiaatko
4. sep 2024

@minto3 @diamand2326 DMka bude pri novom kauflande
@katuskapd toto je super

sevrin
4. sep 2024

Mohlo by sa začať s opravou chodníkov na sídlisku Juh. Nechápem ako chodník vedľa najdôležitejšej ceste gen. Svobodu mať 50 ročný asfalt.

1ryba
4. sep 2024

Záchytné neplatené parkovisko. Normálna obuv s koženými kvalitnými, nie koženkovými topánkami rôznych výrobcov. Lekári, ku ktorým sa nečaká pol roka a viac. A úplne najviac odbočovací pruh hneď zo zjazdu z nového mosta smerom k Laugariciu a Tescu, kde sú každý boží deň zápchy.

ninam22
5. sep 2024

Veru, DM v centre mesta a cyklotrasa smer Laugo.

jarmilaj
6. sep 2024

Opravený/nový most pri Bierovciach, aby som pri cestovaní Bierovce-Drietoma, alebo pri nájazde na diaľnicu nemusela íst cez preplnený Trenčín

tiika
6. sep 2024

@jarmilaj ale však tadiaľ sa da ísť, či je to uzatvorené?

autor
6. sep 2024

Ďakujem každému za postrehy, skúsime doniesť niečo nové v budúcnosti do Trenčína a ostatné veci čo ste písali ohľadom ciest, trás, spojov a pod. keby viem s kým to prejednať riešim to

lujza123
10. sep 2024

@minto3 vegansky gazda už zatvoril, ale vege menucko nájdeš vo forkseason a bulgur

caroline_
10. sep 2024

@killerqueen28 a uz nie su? ked som tam byvala tam boli dve

lujza123
10. sep 2024

Co mi v Trenčíne chyba? To co všetkým, dopravné riešenia na ktoré sa roky rokuce sralo.
Určite cesta do lauga, fakt aspoň ten chodník a cyklotrasu, ale to ze tato cesta bude extrémny problem sa vedelo už pri plánovaní nákupnej zóny. Smutne je ze sa to tam stále rozsiruje. A ta nekonečna oprava mosta v Bierovciach tomu len pridáva
Tak isto juhovýchodný obchvat ktorý nikdy nebude, lebo je tam municny sklad, co mi pride tiez dobrý bizár skladovať zbrane a výbušniny v meste kde ziju ľudia.

Z takých tých riešení co by sa mohli dobudovať a výrazne by pomohli je určite rozšírenie cyklotrás, napríklad na m.r.stefanika, priestor tam podľa mňa je. Tak isto kryté stojany na bicykle s kamerovým systémom na stanici.

veroniculienocka
12. sep 2024

DM-ka v okolí centra

martuna
2. nov 2024

Bezpečnosť na vlakovej stanici

luxus103
2. nov 2024

stredne priemyselne skoly...