Centrum pôrodnej asistencie v Trenčíne

baluinka
3. dec 2024

Ahojte, rodil niekto v tomto novootvorenom centre v rámci porodnice v TN? Alebo chcel, ale nedostal sa tam z nejakych dovodov..? 🙂 Rada by som počula skúsenosti, za cca 3 týždne ma čaká pôrod a mám v pláne odrodiť dieťa tam 😁

zuzana9393
3. dec 2024

@baluinka ahoj. Tiež tam chcem ísť, ale ak to chces mať naisto, treba si tam zazmluvnit PA, ceny vraj od 400-800€, čo je celkom dosť. Inak tam žiadna asistentka nemusí byť a máš smolu, keď prídeš zrovna vtedy. Ale tiež ma veľmi zaujímajú skúsenosti 🙂

rose26
3. dec 2024

@zuzana9393 no ja neviem rodila som v TN pred 3tyzd.a hneď pri prijímaní sa má pýtala či tam nechcem rodiť.Nic zazmluvnené som nemusela mať.Mne to ,ale nebolo doporučene skrz diagnózu v minulosti.Takže som rodila v klasickej pôrodnej izbe .

baluinka
autor
4. dec 2024

@rose26 podľa mňa to @zuzana9393 myslela tak,ze tam nemusí byť tá PA,ktorá sa špecializuje na to CPA a tým pádom mi to nebudu môcť poskytnúť. lebo ja som zachytila,ze to tam zabezpečujú len nejaké 3 porodne asistentky a tie asi ked nemajú smenu,tak smola..ale neviem, ci je to pravda..ci tam vie "odrodit" so mnou a iná pôrodná asistentka.
@zuzana9393 ja sa skor obávam toho,že keď prídem do porodnice,bude to obsadené 😬 a zazmluvnovat sa mi presne skrz cenu nikoho moc nechce..

zuzana9393
4. dec 2024

@rose26 Jasné, nemusíš mať zazmluvnenu, ale môže sa stať, že tam zrovna nebude taká PA, alebo to bude obsadené. To mi napísali v emaily, aj tie ceny. Inak nemám osobnú skúsenosť.

zuzana9393
4. dec 2024

@baluinka presne som na tom rovnako 😆 ale uz si vravím, že buď pôjdem do CPA, alebo si vypýtal epidural.

martina1985ba
10. dec 2024

Pri príjme do pôrodnice si nahlásiš záujem o rodenie v tomto Centre... ak je zrovna voľné a máš nekomplikovaný priebeh tehotenstva/prirodzený pôrod, tak ťa tam dajú a pridelia ti PA školenú na pôrody v tomto centre - vždy je jedna k dispozícii (ak si neprinesieš svoju ovšem).

zuzana9393
11. dec 2024

@martina1985ba ďakujem. Počúvam ma to samé.l chvály od známych 🙂