Ahojte, prosím vás neviete, či ešte berú do Hups baby club detičky na plávanie? Písala som mail a neodpisujú, tak neviem, či mám správny. Malý má 4 mesiace a chceli by sme začať. Prípadne kde inde v TN sa ešte dá chodiť? Alebo kam odporúčate? Ďakujem 😊
Mala sa narodila v marci 2023 , v auguste som vyplnila prihlášku a nikto sa neozval, v decembri mi prišla SMS , či stále máme záujem chodiť plávať, odpísala som,že áno... že budú v novom roku otvárať kurzy, pol rok za nami a stále sa nikto neozval.
@simona082 ja som tiež čakala ale račej som skúsila zavolať a zdvihla to taká príjemná pani že sa nemusíme báť že sa dostaneme na plávanie že majú ďalšie miesto keď je veľký záujem, my máme teraz 7 mesiacov tak verím že sa v tom 9 najneskôr dostaneme, v hupse tuším majú že od 3 mesiacov, no 5,-6 mesiacov je tak akurát, nemáš začo snáď nám to vyjde
@bubo35 no dúfam, že vyjde🙂 ked bude na jeseň tak pochmúrne tak bude zmena niekde 1x za týždeň vyraziť 😀 aj na moju psychiku😀😀 este sa spytam, ta prihláška to je len to ze vyplním meno dieťaťa a dátum narodenia, moje meno a kontakt hej? Prišlo mi ešte na mail, ze si to mam overiť na tel čísle ale nechcem tam uz volať piatok poobede, zavolám v pondelok🙂
@simona082 ano aj pre nás by to bola príjemná zmena ísť občas medzi ľudí 🙂 a malá vyzerá že má vodu strašne rada, áno a potom my spomínala že oni sa ozvú a dohodnú doplnia sa ďaľšie veci, no mne už nič neprišlo asi preto že som to vyplnila hneď potom ako som jej volala, ja myslím že v pondelok to bude ok keď zavoláš
@simona082 že sa tam strašne dlho čaká aj pol roka, ja som tam písala pred mesiacom a pol a ešte sa my neozvali