Ahojte. Neviem ci to sem bude patriť, ale ak poznáte nejaký dobrý autobazár v Trenčíne, sem s nim budem RADA. Súrne zháňam auto. Okrem AAA. 🙏 ĎAKUJEM
@lenka7477 ďakujem
To je na Sihoti?
Viete co znamená skratka AAA auto? Aj kradnuté, aj stocené, aj burané😁
@maxxim preto odtiaľ nechcem auto.
To by som ani neodporucal....
Neviem ake auto hladas, no mozno by bolo lepsie pozerat konkretne inzeraty na bazos,.....
Pripadne dovoz zo zahranicia..
Viem ze mnohi nadavaju na Aaa auto, ale ja neviem ci sme len my mali to stastie. Mame ford odtial prezil si s nami uz kooopec a s mojim otcom extrem, skor by som povedala ze ma z neho traktor :D ale tomu autu zq 10 rokov nic nie je. Jazdi ako hodinky, a s muzom sme pred 3mi rokmi kupovali tiez v aaa a teda nemozem sa stazovat. Naozaj ziaden problem a to uz sme sa na nom co to najazdili. Takze 2 kupy a vzdy velmi dobra skusenost. Je dost mozne ze aj 3tie auto kupime odtial :D aj ked je jedno asi kde ho clovek kupi aj pri kupe noveho auta sa moze ,,postastit,, a je to akurat kazove
Bratislavska je na mostami .Tam kde je najnovsi LIDL .Kde mas vyjazd na diallnicu. Ved pozri mapy google.
@baru2 Ešte porozprávaj o praktikách bazáru a psychoterore (manipulačných technikách) ... k cene vozidla.
@paulinam99 tak hlavne netreba brat auto na lizing ;) a clovek si musi davat bacha za co chcu peniaze navyse ci? Vravim len o stave vozidla. O nicom inom
Dobry den, napiste mi spravu katarina.hiklova@gmail.com
Ja som napríklad mala z AAA tri autá a všetky boli v 100%stave...potom som kúpila cez Bazoš a do mesiaca mi odišlo úplne....takže za mňa je AAA super 👍
Muž kúpil Na Bratislavskej ako je nový LIDL . tam na tej strane . Autolook s.r.o.