Osoba bez svedomia, ktorá mi dnes nabúrala nové auto

elenka.k
2. nov 2022

Ďakujem jednej osobe, ktorá mi dnes ráno na parkovisku /Dr. Pajtašom/ v skorej hodine / 5:20 - 6:45 /, nabúrala nové auto. Vôbec, nemáš chrbtovú kosť - že si ušla z činu. Nechápem, ako ti mohli dať vodičák- keď si buchla s v strede - v strede parkoviska, cúvaš cez všetky čiary? a nepozeráš okolo - dozadu!!! Domyslí si, čo ti želám ... Hamba ti !!!! !!!! A celkovo je mi z takých ľudí na vracanie !!!!!
Prepáčte baby, za môj výlev - cítim takú zlosť.

janai1
2. nov 2022

@elenka.k ako vieš ze to bola žena?

elenka.k
autor
2. nov 2022

@janai1 tá osoba / muž, žena /

beata_k
2. nov 2022

@elenka.k Nejaky kamerovy zaznam neexistuje?

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
elenka.k
autor
2. nov 2022

@beata_k
@dominika1988 neviem, či sú tam kamery, ale bola ešte tma, ani neviem, čo je tam za budovu pri tom parkovisku

doriiis
2. nov 2022

@elenka.k ...na FB určite existuje skupina Trebišov....napis tam,možno sa nájdu svedkovia...tam je viac ľudí ako tu

beata_k
2. nov 2022

@elenka.k To nevadi, ze bola tma. Urcite skus vyhladat zaznam.

elenka.k
autor
2. nov 2022

@beata_k vidíš, ešte môže mať mestská PO kamery.

lubina
2. nov 2022

@elenka.k v kazdom pripade nahlasit na policiu a skusit pohladat nejake kamery v okoli. Teraz uz vela obchodov, skladov, aj sukromnych osob ma kamery na budovach a domoch, mozno nieco najdes. Tiez sa nam toto v minulosti stalo, je to od ludi hnusne, aki dokazu byt nezodpovedni za svoje ciny. Uplne ta chapem.

ndrag
2. nov 2022

popripade skus aj sem dat info: https://www.facebook.com/groups/284059499142504

jankakocanova
2. nov 2022

@elenka.k krasa..nemam slov
drzim palce s kamerami

jana_eyre_2
2. nov 2022

Na FB obce/mesta by sa asi skôr konkrétny človek našiel.. inak stalo sa to aj mojej kamarátke, z jedného domu vedľa udalosti aj získala kamerový záznam, kde zistila že to bol nejaký dedko a ušiel akoby sa nechumelilo..

elenka.k
autor
2. nov 2022

@jana_eyre_2 ta vidíš, akí sú poniektorí , fuj na nich

noami12
2. nov 2022

@elenka.k
Bola som svedkom keď na parkovisku jedna pani tukla do mercedesa a utiekla, ja som akurát kráčala cez prechod, videla ma že na ňu pozerám aj napriek tomu odisla, pritom tam chcela ísť parkovať. Zapamätala som si jej spz, dala som pani za sklo lístok s mojim číslom že keby jej niečo nejde nech zavolá, ozvala sa mi lebo jej nešlo čidlo a teda potom som jej nadiktovala spz, dala to polícii a dotyčná ktorá ušla prišla o vodičský.
Chvíľu som banovala že prišla o vodičský, ale potom ma to prešlo, však ona naburala do auta a utiekla, ona sa mala minimálne tak zachovať že by zavolala políciu, alebo nahlásila škodovky udalosť.
Tak dúfam ze aj vo vašom prípade bude kamerový záznam, alebo sa nájde nejaký svedok.

jankakocanova
2. nov 2022

@noami12 dobre si urobila 🙂
keby bolo viacej takych dobrych dusi ako ty..🙂

simca06022011
2. nov 2022

A co ti tento vylev na MK pomoze? :D policiu treba riesit, ak su kamery okolo vedia o nich. Inak bohuzial nic nenarobis. Aj cas je dost skory,c ize tam ani nejak vela svedkov nemuselo byt. AK to bola bytovka a pod, treba si ked tak urobit vzdy zaznam aut okolo- aj po tom, je dost pravdepodbne ze ten co to tukol rano, tam niekde byva/pracuje a vecer bude naspäť aj s ťuknutým autom a da sa na to ist vylucovacou metodou :D ale dokazat to potom...

noami12
2. nov 2022

@jankakocanova mňa toto strašne nahnevalo, lebo kráčala som k nej ze sa jej ponúknem a jej tam nacuvam, lebo nevedela medzi 2 auta zaparkovat, len ja som bola na prechode akurát a ona v tom narazila do auta a rychlo ujela preč a pritom videla že pozerám na ňu, ale aj keby nikdl nepozerá neviem ako si toto môže dovoliť niekdo takto ujsť, nuž spravila si iba sama sebe zle.

petulda333
2. nov 2022

Ked sme byvali v meste,tak jednej mladej susede,takto buchli 3x do noveho auta behom 2m. Neslo o nic vazne,len skrabance ale aj tak. Za kazdym ine auto a kazde uslo,no nevsimli si kameru na parkovisku. Takze ich nasli

elenka.k
autor
2. nov 2022

@noami12 výborne si sa zachovala, ďakujem, za povzbudenie, skúsim pôjsť na mestskú PO, či je vôbec taká možnosť - nahliadnutie do kamier. Alebo, či tam vôbec majú kameru na tom parkovisku.

melanta
2. nov 2022

@elenka.k tebe kamerové záznamy nedajú, ale štátnej polícii a poisťovni áno. Držím palce, nech sa na dotyčného príde a nech príde o vodičák a nech dostane najvyššiu možnú pokutu. Havarijné máš keď je to nové auto? Aby si aspoň finančne škodná nebola, keď už došlo k tomu, že nové auto búrané.

elenka.k
autor
2. nov 2022

@simca06022011 rátala som s tým, že sa tu zase niekto nájde - chladný - ktorý si rypne
Vieš, čo mi dal ten výlev? Že ma tu podržali super baby, proste som zúfala a zlostná zároveň, ony prispeli k tomu, aby som sa až tak zlé necítila.

@melanta vďaka ti

jankakocanova
2. nov 2022

@noami12 vazne nejaka hlupana
nevie cuvat a este zmizne ako by sa nechumelilo
krava fakt

kallanchoe
2. nov 2022

@elenka.k minulý mesiac som bola s deťmi u lekára....zaparkovala som pred poliklinikou....niekto mi tak nacuval do auta,že spučil celý nárazník,mriežka tam nebola pod ŠPZ vôbec,chladič som ťahala po zemi....žiadny papierik,nič .... náraz to musel byť riadny nieže si nevšimol....auto som mala asi mesiac....kamery tam neboli..čiže smola...keby nechal papierik tak by to šlo cez poisťovňu....nooo ľudia sú hovada niektorí,...nálepka deti v aute,aj dve sedačky tam boli,jedna dokonca vpredu...keby mal ten človek aspoň toľko v sebe že nechá telefónne číslo...havarijnu poistku som ešte nemala...čiže oprava pre nič za nič na vlastné náklady...čo k tomu dodať...

melanta
2. nov 2022

@simca06022011 akože čo jej tento výstup pomôže? Je človek. Človeku pomôže, ak vypustí paru. Napríklad formou toho, že sa vyrozpráva. Hoci aj na MK.

elenka.k
autor
2. nov 2022

@kallanchoe joj, to mi tiež ľúto, niektorí sú fakt hnusní , až to bolí

@melanta lepšie by som to nenapísala, 👍

jankakocanova
2. nov 2022

@kallanchoe ochh to mi je luto :(
hnusní ludia-ako zvery

sendyle
2. nov 2022

@elenka.k nemôže tam byt na parkovisku kamera?

kallanchoe
2. nov 2022

@elenka.k tak je to "len" auto,hlavne že sme všetci zdraví 😉....nikdy ma ľudia neprestanú udivovať....hold smola...ale mne by proste nedalo...ja by som počkala a ospravedlnila sa,a spísali škodovú udalost....veď sme ľudia je to normálna vec...stane sa...ale ujsť a nechať tak,nepochopím také správanie....🤷

lenkadenisa
2. nov 2022

@elenka.k keď máš nové auto, tak máš snáď pzp aj hp, nič strašné sa nestalo, buď rada