Zdravim ma niekto skusenosti s liecitelom panom tutkom zo secoviec.. ?
@simik7192 to prave by zaujimalo aj Mna citala som ze babam pomol otehotniet potom som zase citala ze pomaha vseobecne aky mas problem ked ta sekne bolia ta klby krize atd ... a zase pomahal aj detickam ak Mali nejake zdravotne problemy takze netusim preto sa pytam ci uz niekto u neho bol ci pomohol alebo nie ale zatial som citala len same pozitiva na jeho osobu
@jazlyn je to iba ďalší šarlatan takým ľuďom sa vyhýbaj bola som taktiež aj uňho. Žila som pár rokov tak že som sem tam nejakého "liečiteľa" navštívila nakoniec som skončila u exorcisty pokiaľ si nechceš zničiť život sebe alebo ľuďom okolo seba ktorých ľúbiš tak sa takým "liečiteľom" vyhýbaj 😉
@kucikuc ja som zase nikdy takych ludi nevyhladavala ani som Nikdy u ziadneho liecitela nebola .. tiez mam pred takymi ludmi respekt a preto uz Par dni vaham ci ho Mam kontaktovat alebo nie
Potom som ale nasla starsie konverzacie kde si ludia pisu ako Im pomohol nejdem riesit nic duchovne alebo podobne ide o tehotenstvo teda chceli by sme babo a nedari sa par zien pisalo ze im prave on dopomohol netusim ako to nik nepise skor som si myslela ze .. poradi bylinky alebo nieco podobne
@sebastianmichal Ahoj nebola nejako som este nenasla odvahu
@jazlyn Len tie najlepšie.