Ahojte kde teraz prepichuju uska? Salony su zatvorene
:(
A pediatricky ste sa nepytala? Moja sa narodila sice tesne pred koronou ale uska prepichovala pediatricka.
To na co teraz nutne potrebujete davat prepichovat usi? 🤔
Nikde....moje dcéry mali prepichnuté uši až v puberte a o nič neprišli
Ja som rozhodnutie o prepichnuti nechala na dcery. Starsia si dala v 17tich a mladsia sa vobec nechysta. Tiez si myslim, ze nie je vhodna doba riesit prepichnutie usiek.
Mojej prepichla pediatrička, ale až ked mala po všetkých základných očkovaniach, nebola úplne malinke babatko. Ale teraz by som to nenaháňala, aby ešte niečo zbytočne dieťa nechytilo v čakárni...
@belllinka lebo chceme za to :D
@hettinka jasne ved nesuri to len som chcela vediet kde by sa to dalo
@zuzana18072020 sestrička hocijaká detská vám prepichne... Poprípade ja, robila som to neraz a mne sa paci, ked novorodenec dievčatko ma náušničky od narodenia ❤️ moja sesternica dala malej keď mala rok, si to ťahala, dávala rúčky stále na ušká... A take malinke pichnete, poplače kus a má ❤️
@aneta129 mna zaujíma ich názor a škoda že som ho skôr necitala, lebo som ľutovala neskôr že som dala malému bábätku náušnice a sú na verejnom fóre môžu si písať čo chcú, či ty si tu adminka?
@chrumka120 nie... Ale keď teba to zaujíma, tak sa pýtaj vo svojej diskusii...
@aneta129 nemusím tu som si to prečítala
Skuste pohladat ustav lekarskej kozmetiky tie funguju je nutne mat len test .
A u vasej obvodnej sa neda? Inak ako mozno si najst nejaku tu ochotnu kozmeticku, alebo niekoho, kto robi piercingy
@zuzana18072020 prepichujú alebo nastreľujú aj mnohé pediatričky.
@jarnajar skusim sa opytat
@zuzana18072020
To by aj mna zaujimalo.