ahojte chodi tu niekto k pajtasovi? je to dobry lekar ? chceme riesit babo pomocov clostybegytu mam pcos
byvame
nedaleko od trebisova zvazujem dobreho gynekologa aby som ho nemala daleka prestahovali sme sa nedavno takze neviem netusim ku komu ist kto by ma aj realne riesil moj zdravotny stav a snahu o babo par znamych si chvalili pajtasa no recenzie ziadne nikde nejake skusenosti s nim alebo hoci aj ineho gynekologa ak mate budem
rada za kazdu radu dakujem
Ja odporúčam doktorku Draľovu . Chcela som ísť k Pajtasovi ale už pred 6 rokmi mi povedal že má veľa žien neberie nové a vtedy práve začala pani dr robiť v nemocici a brala nové pacientky nemala žiadny problém a všetko v poriadku doteraz aj pôrod som mala pri nej takže odporúčam .
@monnem v com
je dobra kocky…?
ako to Myslite? riesi ak chce zena otehotniet aj Inac ako.. tym ze ju posle na umele ako pajtas?
Ma úplne iný prístup ako Pajtas, je ludskejsia,o všetkom hovori, vysvetľuje, Pajtas sam od seba nepovie nič, vždy som sa všetko musela vypytovať. Hocikedy keď jej napíšem mi hneď odpise. Pajtas ma prehliadky raz dva zbuchane
Áno aj ja momentálne riešim to že nie a nie otehotniet a vždy všetko poredi vysvetlí skusa ešte ani raz ma neposlala aby som šla na umelé skúša pomoct ona ako môže
Ja som s prvým otehotnela pri Pajtasovi za pomoci Clostylbegitu. Navrhol to on. Keď boli všetky výsledky v poriadku. Ale dievčatá majú pravdu. Veľa nehovorí 🙈 Ale mne to nevadilo nakoľko som návštevu uňho chcela mať čím skôr zasebou 🙈 Ak potrebujete vedieť všetko, bez pytania tak Dralova. Zdija som zažila len na oddelení pri druhom pôrode a ten tiež veľa nehovoril sa mi zdá. Ale bol milý. Ale žena je žena.
Ak hľadáte dobrého gynekológa, odporúčam Dr. Ždija. Bol primárom v Trebišove a teraz si otvoril svoju vlastnú ambulanciu v budove oremusu ako je tesco. Pre mňa je to najväčší odborník široko ďaleko
@bex123 v com ? ak nevadi ze sa pytam riesi neplodnost zien? pretoze vetsina gynekologov pco ( polycisticke vajecnicky ) ako take neriesi posielaju hned do centra.
Mne 2 gynekologia povedali v 22 rokoch že deti nikdy v živote mať nebudem… a vďaka nemu mám zdravé dieťa 🙏🏻
Áno riesi PCOS…
Mne 1 gynekolog stanovil endometriozu - Dr Ždij ju vyvrátil,
Druhý mi stanovil PCOS… takisto bola diagnoza vyvrátené Dr ždijom…
Gynekológa som navštevovala od svojich 18 rokov a až Dr Ždij bol ten ktorý mi vyšetril hormonálny profil, na základe čoho nemal byť žiadny problém s plodnostou
A áno riesi neplodnosť, neposiela všetko po kadejakých centrách, ja som ním odoslaná nebola…
Viete, všetko je len o ľuďoch a o ich prístupe… niektorí gynekológovia sú už taký… nemajú čas a je pre nich komfortnejšie odoslať pacientku do centra a mať pokoj…
Ale sú taký ako Dr. Ždij… ktorý si dáva záležať, ochotný všetko vysvetlit… a čo je najdôležitejšie… nájde si čas
@bex123 dakujem za odpoved to znie velmi slubne premna skusim to
@bex123 dr pajtas cas nema absolutne bohuzial ked som volna a mozem tam zajst nema volny termin ak volny termin ma ja zase nemozem je to tazke sa tam vobec dostat
Ja som k nemu chodila dlho aké odišla som od neho. Nakoľko už. K nemu chodílo strašne veľa žien a nemal tak čas na pacientku. Teraz mam Dralovu a nemôžem povedať nič zlé.