Prosím vie niekto odporučiť naozaj dobrého psychiatra ktorý pomôže vo veci vypracovania posudku k operácii zubov v narkóze? Ďakujem
@lenusik26 po dnešnej konzultácií som sa dozvedela ze je to 1200e
Tak to je dost , u nas v ke Len 200 pyta ale zas ukony su drahe,lebo nema zmluvu s poistovnami
@lenusik26 aj by som mala papier od psychiatra bolo by to super
Pripnem sa, pre maminu 🙂
akosi veľa...robili dcére a zadarmo...v nemocnici min. rok
Baby, nechápem. Vysvetlite mi to. Nestretla som sa ešte s tým. 🙄
@oli18 jedna sa o to že chcela by som.si dať vybrať zuby v narkóze ide o viac zubov je to možné ale za 1200 e no keby mo psychiater potvrdí napr fobiu preplati to poisťovňa
@petronela2104 skús sa objednať do Veľkého Žalúzia tam sú odborníci aj znalci známa tam bola.
@petronela2104 Mne sa zdá, že zubári už nevedia koľko pýtať. U nás už viacerí postavili vlastné nové budovy s ambulanciami, vzadu bývanie.
@nunu1984 no len ide o to ze ja si to chcem viac menej vybaviť koli peniazom keďže je to väčšia suma .nemusí byť odborník len nech pochopí čo potrebujem a vieme sa dohodnúť
@petronela2104 ja som pochopila čo si myslela...len tu v To neviem či niekto to pochopi....tam som skôr myslela kôli tomu pretože sú odborníci a môžu ti aj pomôcť sa vyliečiť z tej fobii...myslene v dobrom....
Neviem ako u vas ale u nasho zubara staci zaplatit 200€ a urobi ti zuby v celkovej