Pôrodnica Topoľčany verzus Nitra

mssmelly
3. máj 2023

Ahojte, prosím chcem sa spýtať či neviete najnovšie info ako to je v TO a v NR? V Topoľčanoch je vraj nedostatok lekárov? A v NR vraj sa tam veľa veci menilo ale teda skúsenosť osobné z NR nemám len z TO. tak si neviem vybrať kam ísť rodiť. 🫣
Za každé info ďakujem ❤️

salonka77
3. máj 2023

@mssmelly ja som rodila v novembri 2022 v TO a bola som spokojná a lekárov bolo dostatok bez problému.

mssmelly
autor
3. máj 2023

@salonka77 áno ale teraz tam už nie je ani kerekova ani caradsky pokiaľ viem. Preto sa pýtam na aktuálne info 😊

lenkakamen
3. máj 2023

@mssmelly ja som mala oba porody v nr sice 1. Akutna sekcia a druha planovana ale videla.som neskutocny posun..nemam co vytknut od lekarov sestriciek a to som presla s vela.ludmi ci uz na pohotovosti poradnich v nemocke a pocas samoyneho porodu... ja som vymyslala a tiez som sa rozhodovala.medzi to a nr a bol vtedy kovid bala som sa vtedy ze ak nahodou dostanem tak v nr nebudem.moct byt s babom...sestricka mi vtedy povedala chodte hkckde len nie do To....

salonka77
3. máj 2023

@mssmelly Aha tak, jasné, od novembra prebehlo pol roka, tak sa všeličo môže stať na oddelení. Čaradský už tam nie je? Aj viete prečo?

dysana
4. máj 2023

Ja som rodila koncom februara a okrem jednej sestricky na novorodebeckom nemam co vytknut, celkovo som bola v TO spokojna

bobo2433
5. máj 2023

@salonka77 caradsky bral veľké úplatky tak ma od súdu na 2 roky zákaz vykonávania činnosti

filipkah
15. máj 2023

Caradsky veľké úplatky a dosť deti tam zomrelo alebo zostalo postihnutých ich vinou

bambulka1010
15. máj 2023

Ja som rodila v Nitre už veľmi dávno - ale maximálna spokojnosť či so sestričkami alebo s lekármi . V roku 2021 som potratila a čistili ma v TO - akože prístup pre mna strašný !!!!! Sestrička tam po nás hučala . Keď ma doviezli zo sály som ani nevedela čija som - a sestrička zjapala že ako to že nemám nachystané nohavičky s vložkou 🫣🫣🫣 som jej povedala že som to zažila prvý krát neviem ako to chodí a mi povedala : no a čo ?! Nie ste prvá ani posledná 🫣🫣🫣
Na cysty na maternici som išla radšej do NR laparoskopicky a sestričky úplne super prístup aj lekári ( tiež rok 2021)

Ešte k tým TO - čistenie mi robil Urbanec ( že vraj tiež vie byť veľmi nepríjemný ) ale na neho nemôžem povedať ani slovo .

romana0109
24. máj 2023

@mssmelly ja som rodila v TO v apríli a bola som tam spokojná

lucyjka6
22. aug 2023

@bobo2433 no verte ze stopku nedostal kvoli uplatkom...a dostali ich viaceri,len sa upratali akoze na dochodok

catherinah
22. aug 2023

@lucyjka6 a kvoli comu?

lucyjka6
22. aug 2023

@catherinah zanedbanie statostlivosti a umrtiu novorodencov