Ahojte, prosím chcem sa spýtať či neviete najnovšie info ako to je v TO a v NR? V Topoľčanoch je vraj nedostatok lekárov? A v NR vraj sa tam veľa veci menilo ale teda skúsenosť osobné z NR nemám len z TO. tak si neviem vybrať kam ísť rodiť. 🫣
Za každé info ďakujem ❤️
@mssmelly ja som mala oba porody v nr sice 1. Akutna sekcia a druha planovana ale videla.som neskutocny posun..nemam co vytknut od lekarov sestriciek a to som presla s vela.ludmi ci uz na pohotovosti poradnich v nemocke a pocas samoyneho porodu... ja som vymyslala a tiez som sa rozhodovala.medzi to a nr a bol vtedy kovid bala som sa vtedy ze ak nahodou dostanem tak v nr nebudem.moct byt s babom...sestricka mi vtedy povedala chodte hkckde len nie do To....
Ja som rodila koncom februara a okrem jednej sestricky na novorodebeckom nemam co vytknut, celkovo som bola v TO spokojna
Caradsky veľké úplatky a dosť deti tam zomrelo alebo zostalo postihnutých ich vinou
Ja som rodila v Nitre už veľmi dávno - ale maximálna spokojnosť či so sestričkami alebo s lekármi . V roku 2021 som potratila a čistili ma v TO - akože prístup pre mna strašný !!!!! Sestrička tam po nás hučala . Keď ma doviezli zo sály som ani nevedela čija som - a sestrička zjapala že ako to že nemám nachystané nohavičky s vložkou 🫣🫣🫣 som jej povedala že som to zažila prvý krát neviem ako to chodí a mi povedala : no a čo ?! Nie ste prvá ani posledná 🫣🫣🫣
Na cysty na maternici som išla radšej do NR laparoskopicky a sestričky úplne super prístup aj lekári ( tiež rok 2021)
Ešte k tým TO - čistenie mi robil Urbanec ( že vraj tiež vie byť veľmi nepríjemný ) ale na neho nemôžem povedať ani slovo .
@mssmelly ja som rodila v TO v apríli a bola som tam spokojná
@lucyjka6 a kvoli comu?
@catherinah zanedbanie statostlivosti a umrtiu novorodencov
@mssmelly ja som rodila v novembri 2022 v TO a bola som spokojná a lekárov bolo dostatok bez problému.