Ahojte, chodíte niektorá teraz do poradne do nemocnice? Aká je situácia? Na stránke nič nepíšu, telefón mi neberú. Treba sa objednať alebo stačí rovno prísť? Budúci týždeň idem prvýkrát na poradňu tam a nemám žiadne info. Treba sa dat aj otestovať, alebo ma vyšetria aj bez testu? Ďakujem za odpoveď. 😊😊 Príp. aj za osobnú skúsenosť.
Mňa vybavili aj bez testu,ešte marec,apríl,aj keď neboli nadšení z toho,že ho nemám.a to sa každý týždeň vtedy testovalo a pýtali sa.
A poučenie treba povedať,ze máte záujem o epiduralku,vezmú vám krv,a anestéziológ došiel na poradnu priamo,nejdete nikam inam.
A veru,objednať sa nedá,ale ide to celkom rýchlo,aj keď byva dosť veľa mamičiek.
@bubka28 stačí keď tam prídeš oni ti spravia prvé vyšetrenie.. Test to neviem
@bubka28 minulý piatok som bola na cukor, nikde nič nepýtali zatiaľ, všetko v pohode.. objednať sa nedá, ale ide to celkom rýchlo 😉
@nicky655 Super, tak tu epi spomeniem na poradni. 😊
@vavasimo83
@redrose007
Dakujem veľmi pekne za info, určite ste mi pomohli. Ešte otázočka. Poradňa býva každý deň? Lebo v NR iba v určité dní, tak aby som nešla zbytočne. 😀
Dr vám nevravela ktorý deň ísť? Lebo myslím,ze piatky je riziková poradná.ja som chodila vo štvrtok.a na prvý raz si zoberte aj moč si sebou.inak sú každý deň
@bubka28
Ahoj. Poradňa je v čase od 9.00 do 11.00 a test netreba. Objednať sa na presný čas nie je možné