Je tu niekto, kto nedávno rodil v TO? Aké boli vase skusenosti, myslite ze je lepšia porodnica v PE alebo v TO?
@zuzanna24 ja som rodila 2020 v PE a teraz pre zmenu v apríli som rodila v TO. Ale nemôžem nič zlé povedať. Bola som spokojná.
Rodila som v TO v septembri 2022 a bola som maximálne spokojná
Ahoj ja som tam síce rodila pred 10 r ale chcela som sa spýtať ešte robí Kerekova Ďakujeme
@mufka1 už nepracuje
@lenkaver2018 och atk to mi je ľúto ja som ju mala 3x pri poriada a bola som snou max spokojná.Uz asi aj roky jej to.nedovolia .Dakujem krásne
@mufka1 aj ja som ju mala 2x … nie roky , bola vážne chora … potom sa vrátila asi na cca 3mesiace …. A včera mi mamina vraví že Elenka už nerobí …. Mamina mi robí v nemocnici ,zato viem …. Že zdravotne problémy….
@lenkaver2018 ďakujem krásne tak to.mi.je ľúto veľmi bola úžasný odborník, zachránila mi dcérku pri pôrode ktorú 3 x oživovali a zachránila ju neskutočne som jej vďačná. Ďakujem.krasne ,že stevmi napísala.
@zuzanna24 ja som rodila 16.6 v PE a teda lepsie som nemohla vybrat.V TO ze sa to uz dava do poriadku odkedy tam neni primar Caradsky