Dobrý deň mamičky, prosím vás poradíte mi nejakého dobrého urológa pre môjho 5 ročného syna. Máme problém s predkozkou. Ďakujem
@princeznasevera a niečo bližšie najlepšie v Topoľčanoch aby som stihla aj do roboty ísť.
@jurko357 v topolcanoch neviem iba tohoto lekara poznam
@princeznasevera aj tak ďakujem
@jurko357 Dr. Veselý v Bošanoch
Ahojte mamičky nakoniec som nemusela riešiť urológa ale ďakujem za typu do budúcna.
oživujem temu... nejaky urolog, co rešpektuje nestrhavanie predkozky a nemá praveke zmýšľanie o nutnosti pretahnutelnsoti predkozky do určitého veku za každú cenu? keď to chcem dat len pozrieť a zásade odmietam nasilnosti na 2 ročnom decku. idealane Trenčiansky alebo Žilinský kraj. kľudne aj súkromnik za poplatok, hlavne respektujuci zelania pacienta
@princeznasevera mate osobnu skúsenost s dr. Chocholatym?
No ja som bola u Pažického a ten mu to nasilu stiahol ale stále hľadám doktora a asi vyskúšam dr. Veselého z Bosian či bude mať také isté praktiky aj on dúfam že nie...
@jurko357 skuste doktora chocholateho robi na urologii v nemocnici v trencine ale je mozne ze ma aj ambulanciu v banovcach. Je to vynikajuci lekar a ma velmi pekny pristup k detom. Budete spokojna