MUDr. Síleš - Topoľčany

16. feb 2021

Dobry den, chcem sa spytat, tie zienky ktore mate alebo ste mali ako gynekologa pana Silesa pocas tehotenstva, kedy Vam povedal pohlavie, ake cakate? a ked Vam ho vtedy povedal, tak sa nezmylil? Mne povedal v 20.tyzdni, ale musela som to z neho tahat a nakoniec mi aj tak povedal ze pohlavie je nepodstatne 😃 tak chcem vediet nakolko mozem verit jeho nazoru 😃

simonka1304
16. feb 2021

No ja keď som sa ho na to pýtala, povedal, že mám moc slaniny a preto to nevidí. A to som vôbec nebola nejaká obezna😎Potom som sa už radšej nepytala😬

autor
16. feb 2021

@simonka1304 akoze to je vyborne 😅 to je taka hlupost ze az...on to podla mna ani nechce hovorit, alebo ho to obtazuje ked takto reaguje 😅 a to si teda do porodu nevedela pohlavie vobec? 😳

simonka1304
16. feb 2021

Tiez si myslím, že ho to obťažuje. Bola som potom v Hlohovci, tam hneď videli, že to bude baba😍

autor
16. feb 2021

@simonka1304 aa mozem sa spytat na ten Hlohovec? bola si tam na nejakom morfologickom ultrazvuku alebo 3D sone? alebo cisto len na urcenie pohlavia? lebo presne nad tym som premyslala, kedze ten nas doktor je taky nezhovorcivy 😅

simonka1304
16. feb 2021

Bola som len na 3D,ale to už bolo pred 10 rokmi🙃 Len teraz si mi to tou otázkou pripomenula. Vidim, že sa vôbec nezmenil🤔

autor
16. feb 2021

ano nezmenil sa veru 😃 ale dakujem ti za tip na to 3D sono, pozerala som ten Hlohovec a normalne to tam funguje aj teraz, tak sa objednam tam a budeme mat aspon peknu spomienku z toho 😊

kimaka27
17. feb 2021

Jj ten Hlohovec je super 🙂 my sme nevedeli pohlavie lebo ved nechcel sa ukazat ked som bola na sono na gyn a tam povedal hned aj video ti urobia daju fotky na usb 🙂

autor
17. feb 2021

@kimaka27 faakt? tak to sa tesim..Dnes som sa tam objednala, len az o mesiac aj nieco maju volne, asi tam maju dost pacientiek 😄 ale nevadi, ja si pockam, hlavne ze si budem istejsia tym pohlavim 😊 a este aj peknu pamiatku budem mat 😊

kimaka27
17. feb 2021

a do videa daju aj taku hudbu :D my sme tam dva krat boli ked som bola v 22 tt a 29 tt :D

ivika99
23. feb 2021

No mne od 15tt až do 30tt tvrdil ze to je dievča, potom na kontrole v 30tt to bol chlapec... Katastrofa jedna proste

autor
24. feb 2021

@ivika99 uf to si ma nepotesila 😂 to je potom dost neprijemne, ked uz sa nastavis na to ze dievca, niektore zeny uz aj kupuju v takom case vecicky a zrazu ti povie ze chalan 😅

nostres
8. mar 2021

Sa cudujem, že k nemu niekto vôbec chodí... Totálny magor, mne spôsobil traumu na 10 rokov...

malinoismum
8. mar 2021

@nostres mne povedal že nikdy nebudem mat deti😉 hmmm...
zmenila som - šla som k Lucke rakosovej, uplna topka 👌🏽 (Síce chodím do PE ale pomohla mi vo všetkom, uuuuplne vo všetkom)

maminka2013
18. mar 2021

ja mám 2 deti - vždy mi hovoril, že aj keď povie, môže byť inak, že sa to už stalo kolegovi a potom ho rodina žalovala, že minuli peniaze na výbavu v modrom a narodila sa im baba.. a z tohto pohľadu keď povie, povie "asi" - aby ho nikto nechytil za slovo.. vysvetľoval, že stať sa to môže ak nie je dieťa v brušku priamo otočené pohl. orgánmi a napr. môže mu do daného "záberu" zabiehať kúsok pup.šnúry alebo ruky. no pre mňa i tak najlepší lekár - vždy sme i posrandovali.. nám proste sadol aj s mužom /ten chodil so mnou na tie soná/..