Magnetická rezonancia v Topoľčanoch

ivanka89
2. aug 2021

Ahojte, mam ísť na MR mozgu a teda nemám skúsenosť, chcem sa informovať, či niekto bol na MR tam pri umeleckej škole. Ako to tam prebieha a platí sa? Odporúčanie aj správu od lekára mam. Ďakujem 😊

renuska23
2. aug 2021

@ivanka89 neplati sa, ale sa objednava. Treba tam ist aj so ziadankou, alebo zavolat. Oni ti uz povedia, co a ako bude prebiehat. Drzim palce, tiez som bola s tym istym...

ivanka89
autor
2. aug 2021

@renuska23 ďakujem, verím, že sa idem len uistiť, ze som OK a bolesti hlavy sú z krčnej. Dúfam, že si mala všetko v poriadku 😊

veronsono
17. okt 2021

@ivanka89 ahoj prosim ta ako dlho si cakala kym ta objednali na MR v Topolcanoch? Tiez mam ist kvoli krcnej a uz mam aj zavrate tak hadam sa tam necaka mesiac.Dakujem Veva

ivanka89
autor
17. okt 2021

@veronsono ahoj, no čakacia doba tam je dlhšia, u mňa to bolo myslím 3 týždne. Záleží ale aj akú máš poisťovňu. Ak majú napr dôveru vyčerpaní, nemôžu dat človeka v dôvere na ten mesiac, musia na ďalší, to tiež dosť spraví... Cele zle takýto systém, ale žiaľ...

veronsono
17. okt 2021

@ivanka89 tak to si tam idem radsej zajtra hned zavolat, mne dal MR ortoped a myslela som, ze pockam este na vyjadrenie neurologa, ale toho mam az za tyzden…tebe nieco zistili z MR? Dakujem za info

ivanka89
autor
20. okt 2021

@veronsono zistili ze všetko je v poriadku, ale mala som len čisto mozog. Chrbát ma polievka stále, hlavne v oblasti lopatiek a až ma picha na hrudi z toho... EKG v norme, tlak ôk... Tak myslím ze chrbtica... Ú ortopédia som nebola