Hematologické vyšetrenie

jurko357
9. mar 2023

Dobrý deň chcela by som sa vás opýtať či niekto bol na takomto vyšetrení a kde? V Topoľčanoch je len 1doktor Remeň dole v nemocnici. Ak máte niekto skúsenosti budem vďačná. Ďakujem ❤️

kvetinka75
9. mar 2023

Zoberú ti krv a povedia kedy budú výsledky. To je všetko. Neviem aké máš problémy a aké vyšetrenie ti budú robiť - na čo všetko brať krv ale odber zvládneš.

jurko357
autor
9. mar 2023

Ja viem že odber zvládnem ale aký je doktor počula som aj dobre aj zle recenzie na neho

jurko357
autor
9. mar 2023

Alebo ako to tam funguje či od piatej čakať ako u Petrasskovej

leamax
16. mar 2023

@jurko357 podla toho,ake vysetrenie potrebujes.ale on robi iba zakladne hematologicke vysetrenia,nerobi napr.syndrom lepivych dosticiek

jurko357
autor
19. mar 2023

Už som tam bola a som objednaná až na apríl

kristina1001
29. mar 2023

@jurko357 ja som od neho odisla nepacilo sa mi chovanie niesom fajnova ale ked zacne na teba kricat za to co ti nakazal robit a robila ze kvazi jak keby zmenil svoj vlastny rozkaz tak som si povedala dost a našla som si ineho hematologa kedze mam presne ako visie spomina pani syndrom lepivich dosticiek a vysoky nabeh na trombozu dedicny tak to tam nemalo vyznam zacala som chodit do Partizanskeho doktorke nastickej
Je to uolne o niecom inom zaujima sa o mna riesi vysetruje sice je tam dlhe cakanie ale vo visetreni vidiet pokrok

jurko357
autor
29. mar 2023

@kristina1001 ďakujem za odpoveď veď uvidím čo bude