Gynekologička MUDr. Mikesková

sagittka
19. okt 2020

Ahojte žienky, nemáte skúsenosť s MUDr. Mikeskovou? Nič som sa tu o nej nedocitala. Tu v TO je dosť problém nájsť dobrého gynekológa.
Ďakujem.

lucyjka6
19. okt 2020

@sagittka tak tej by som sa vyhla na km.

kimaka27
19. okt 2020

@sagittka to ani neviem ze taka existuje

lucyjka6
19. okt 2020

@kimaka27 stara dr. Ktora uz mala byt davno davno na dochodku,pokial vam nic nie je a idete len na preventivku tak v pohode ake akonahke treba riesit nejaky problem tak treba vyhladat ineho dr.

patriss_r
21. okt 2020

@sagittka kedysi zastupovala dr. Radičovú, bola som u nej jediný raz a teda už som si viac netrúfla. Odmeraná, arogantná, na čele mala napísané OTRAVUJEŠ MA a zrejme jej bolo uplne jedno čo jej vravím. Ak smiem poradiť, osvedčil sa mi gynekológ/pôrodník dr. TRIZMA, je tiež starší ale za seba môžem jedine odporučit 🙂

kimaka27
25. okt 2020

@lucyjka6 jj ved v poriadku mna len zaskocilo take meno lebo vobec mi nic nehovorilo 😁

riami78
3. sep 2021

@patriss_r chudák Trizma, ste mu dali!!!

lucia2901
10. jan 2022

Od tejto dr (ani by som ju tak nenazvala🤦‍♀️) utekajte.
Chodili sme k nej cela rodina, mamina mala vraj iba myom (vodovy nador, kt. praskne) a ze ho netreba sledovat, ze to nic nie je. Nestihla prist ani na dalsi rok na preventivku a uz musela pod noz kvoli obrovskym rozsirenym nadorom. Absolutne zanedbana starostlivost veduca k rakovine 4.stupna. Vinu si nepriznala.
Moja sestra aktualne u nej riesi tiez problemy, je tehotna a nasla si ineho dr v Ba kde byva, najskor ju sestricka vysmiala, ze kedy chce ist preboha na vysetrenie, teraz jej povedali ze bude vyradena az na dalsi mesiac (kedy uz bude po 12.tt), nechceli to vobec riesit, len boli arogantni.
Jasne, po prekonanom potrate je super sa vysmiat zene, ze je hystericka a este nepotrebuje vysetrit 🙂

Zaregistrovala som sa sem iba kvoli zdeleniu nasho pribehu do sveta, ked tym odradim aspon jednu zenu od navstevy alebo registracie, tak to za to stalo.