Ahojte. Chcela by som sa spýtať - poradiť, chcela by som meniť gynekológa, ktorý Dr. Okolie TO/NR by ste mi odporúčali?? Nejaký schopný s plným vybavením ambulancie a hlavne aby robil aj sono prsníkov v ambulancii,a neposielal sa na to objednať. Vopred ďakujem veľmi pekne 😊
@anulienka127 sono sa robí v Topoľčanoch len v nemocnici a MUDr.Lisanská, ale ona nemá klasickú gynekol.ambulanciu. Robí len sono
Sono prsnikov podla mna nerobi na amb ziadny. Jedine nemocka, tam to ide rychlo.
Ďakujem veľmi pekne 😊. Chodím k abutaimovi, do Prievidze až..
Dávnejšie som chodila do NR k MUDr. Uharcekovi a ten ma komplet všetko - pri preventívne spraví komplet vyšetrenie zo spodu a hneď aj sono prsníkov. Jedna návšteva a kompletka hotová.
Ešte viem, že ma MUDr. Ravinger V NR všetko, tam sa platí 70e ročný poplatok. Aj keď človek vidí Dr. Raz za rok na preventívke a ani ne užíva antikoncepciu ani nič, tak sa mi vidí zbytočne platiť rocný poplatok 😀.
Takze hľadám ďalej, ďakujem ešte raz všetkým 🙏
Ja chodím k Mudr .Čupka Piešťany - a robí aj sono prsníkov , ma dokonca aj 4D sono . Mala som zdravotne problémy , a on mi pomohol
@bambulka1010 ďakujem za tip
@kimaka27 abutaimovi
@lilian183 ďakujem 😊
@alenka1986 dobry den a vedeli by ste mi prosim dat kontakt , kde sa objednam na sono prsnikov v nemocnici v TO? Lebo volam na vsetky rozne cisla ktore som nasla a nic .
@jajkam dobry den skuste toto, pripadne sa chodte objednat osobne
@anulienka127 a ku ktoremu chodite ak sa smiem spytat?