Dobry den viete mi poradit po pripade povedat skusenosti s detskymi lekarmi v Topolcanoch? Ide o novorodenca.
@lulucka1 a ešte sú fajn Kuklová a Gerhátová
@lulucka1 ja zas odporucam Mihalikovu,chodim k nej od kedy zacinala,najprv so synom,potom aj s dcerou,ano je svojska,ale ja s nou nemam najmensi problem. To co ini lekari zanedbali u syna,aj odbornici,ona jedina dala na poriadok,vsimla si,ze nieco nie je ok,vytelefonovala,vybavila,informovala sa....
@lulula1990 dr Zatkova uz nerobi namiesto nej je dr Ficova ale janod nej odisla spokojna nebola my sme u dr Chmelarovej a ozaj top dr u mna co sa tyka vysetreni ked je dieta chore je pedantka a tak hocikedy antb nedava pokial neni dovod .
Ano na Ceresnikovu tiez len chvali ale ta je mimo mesta a tiez Mihalikovu neodporucam je naladova a ako komu sadne 🤷♀️Tolko z mojej strany o dr .
@lily39 nám zase malú dala tak do poriadku , že ušla hrobárovi z lopaty ...zanedbala asi všetko čo sa dalo
@lulula1990 mozem.vediet preco?
My chodíme Mihalikovej a ja som velice spokojná. Malý už bude mať 12 rokov a mala 6. Nemôžem na ňu povedať nič zlé. Nikdy sme nemali snou problém. Vždy všetko vysvetlila hlavne poradila. A to moje deti nepatria medzi najzdravšie. Pravidelne pri každéj kontrole urobí výter. Napríklad co viem Ceresnikova urobí raz za čas. Nikdy nás neodbila.
@nikita002 keby bolo treba test, už by sestrička volala
Zienky prosim vas ....a nazor na pani doktorky kuklovu a zatkovu mi viete dat? Dakujem 🙂
@kacenkakika95 zatkova uz nerobi namiesto jej je dr Ficova za mna moj nazor ked sme u nej chodili kef zobrala po dr Zatkovej ambulanciu spokojna nebola presli sme k inej dr Chmelarovej a spokojnost
@lulucka1 dr Zaťková, staršia ale ok, alebo v Solčanoch dr Čerešníková. V TO absolútne neodporúčam dr. Mihálikovú