Detské jasle Topoľčany

mihalickova
25. okt 2022

Dobrý deň, nakoľko chcem v okrese Topoľčany,najlepšie priamo v TO,otvoriť detské jasle,rada by som vedela,či by o túto službu bol v meste a okolí záujem a možno aj nejaká predstava,čo by sa Vám v jasliach páčilo pre detičky. Ďakujem za zapojenie do diskusie a o Vás názor.

lulula1990
27. okt 2022

@mihalickova mňa to napadá už niekoľko rokov. Fungujú tu len jedny jasle na Fullu. A jedny v Bošanoch. Podľa mňa záujem by bol veľký, v TO sú jasle nedostatkový tovar. Ešte zaujímavejšie je otvoriť denné detské sanatórium, v podstate to funguje ako jasle - v celom NR kraji je jedno jediné a to v Nitre, Medicentrum Dzurilla. Umiestniť tam možno aj choré dieťatko. Takže podľa mňa tu jasle chýbajú, ale samozrejme investícia je vysoká. A ešte ja by som dala ako plus - starostlivosť o deti len zdravotnícky pracovníci, sestričky, tak ako to bolo kedysi. Lebo napríklad Bodka zamestnáva aj aranžérku, tým nechcem dehonestovať toto povolanie, ale malo by to mať nejakú úroveň. Táto práca je inak mojím snom, milujem robiť s deťmi ❤️, nikdy sa mi nepodarilo dostať na detské oddelenie (som sestra), ale na prax na detskom spomínam dodnes.

lulula1990
27. okt 2022

@lulula1990 a ešte ma napadá aj denná opatrovateľská detská služba - kvalifikované opatrovateľky, podľa mňa by boli na roztrhanie. Poznám veľa mamín ktoré by chceli do práce, ale nemá byť kto s deťmi, vyzdvihnúť, postrážiť, v čase choroby.

saraag
30. okt 2022

@mihalickova záujem by určite bol ale aby to bolo aj cenovo prijateľné napr bodka ma nehorázne ceny.... To polku výplaty by som musela dat len na bodku🥺

alenka1986
30. okt 2022

Zaujem bude isto velky, drzim palce 💪

lilian183
30. okt 2022

@mihalickova záujem určite bude, možno by bolo dobré keby už tam učili anglicky. Jasle majú byť aj na Bojnej

bobo2433
30. okt 2022

@mihalickova ja si tiež myslím ,že by to išlo v meste . V tejto dobe zdražovania ,potrebuje domácnosť aj dva platy. Neiktore mamičky by určite išli do práce len nemajú kde nechať deti .. ale teda závisí to veľa aj od cien jaslí.ked si preráta čo sa za jasle či sa to vôbec aj oplatí 🤔ale plán je to dobrý ,držím palce 👍

ivetka1983
4. nov 2022

@mihalickova decké jasle sú na juhu. Nemyslím že druhé by prežili.

olipoli58
7. nov 2022

@ivetka1983 kapacita 10 deti..