Ahojte, viete mi odporučiť dobrú dentálnu hygieničku v TO?
ja chodim k Denisa Konosova, ma ambulanciu u dr. Zadnacina, zatial.spokojnost, inu som.v TO neskusala
@camelco Najhorsia dentalna hygienicka... chodila som v To k mojej prvej hygienicke zial odilsla na matersku tak som zmenila na pani Denisu... nasledne na dalsiu v To potom v Pe 2 rozne a jednu v Ba mam odskusanu ... z
Ja chodím k Mokosovi a ma aj dentaonu hygienu
Ja idem 29.9 do Kovariec, Belident. Objednávala som sa začiatkom septembra. V deň keď som sa objednla ma chceli aj vziať. Ale nebolo mi dobre tak v ten istý mesiac mi dali termín. Na Facebooku majú stránku. Za hodinu dentálnej sa platí 35€. Som zvedá
@kalla37 dnes som bola na dentalnu v Kovarciach. Hodinu a pol mi robila . Platila som 45€. V cene bol aj ten nahubok na ústa. Robí sa to po leziacky. Keby mi to je neprijemne, že by sa spravili len spodné zuby. Dala som si naraz všetko. Ak som chcela mohla som mať prestávku. Ukazovala ako sa používa medzizubna a sigle kefka. Odporučila mi ústnu vodu, kefku. V decembri idem opäť. Keď budem mať ďasná zdravé stačí 1x za rok.
Poradili by ste aj mne prosím nejakú dobrú dentálnu hygieničku?? Ideme s dcérkou po prvý krát ku Pani Denise Koňošovej tak neviem či som sa správne rozhodla?? Ďakujem za každú radu
@kalla37 pridam sa