Bebetto Luca 2020 alebo Bexa New Ideal 2020?

vladuskaa2211
4. apr 2020

Ahojte, potrebujem poradiť ohľadom výberu kočíka najmä od tých mamičiek, ktoré máte s týmito dvomi kočíkmi skúsenosti. Tak ktorý by bol lepší? Chcem z nich využiť aj športovú časť, avšak sa neviem rozhodnúť.

gabrielapatrik
4. apr 2020

@vladuskaa2211 ahoj, nemam skúsenosti ale prvy je krasny 🙂

vladuskaa2211
autor
4. apr 2020

@gabrielapatrik Tak páčia sa mi obidva, lenže sa neviem rozhodnúť :-/ ☹

saskia_98
4. apr 2020

Tá luca je 2020 ? Ja som mala presne taký istý a bol 2018. Čo sa týka Luci bol perfektný. Už ho sice nemam ale bola chyba ho dať preč z ruky, pretože to bol pan kočik. Všade prešiel, veľa miesta v ňom bolo, ľahko sa s nim zaobchadzalo, no ja som bola veľmi spokojná.

gabrielapatrik
4. apr 2020

@vladuskaa2211 asi ozaj podla recenzie

vladuskaa2211
autor
4. apr 2020

@saskia_98 Áno to už je 2020 a už je dokonca aj v červenom odtieni.

saskia_98
4. apr 2020

@vladuskaa2211 no ja som mala taky isty len v inej farbe preto ma ta konštrukcia zmiatla ale to nič nemeni na tom že bol topka. A to som mala vyskušane aj tisicove kočiare ako stokkač ale tento bol top.

martina1998271
4. apr 2020

ahoj ja mam bebetto luca pro 2019 a je úžasný, vyska je tak akurat, športová časť sa dá dať v smere aj protismere jazdy, mame ku kočíku aj sieťku proti hmyzu aj pláštenku, a držiak na fľašku, myslim ze sa moc nelíši od 2020 🙂

martinaa12345
4. apr 2020

@vladuskaa2211
Ahoj 🙂 ja som mala Bexu ale iný model a za mna najlepšie vyber 🙂 aj materiál aj konštrukcia aj taška všetko 🙂 je veľmi veľa kočíkom ale ak mas moznsot výberu určite nie nafukovacie kolesa 🙂 ja som siahla po bexe práve pre toto , sestra mala nafukovacie a defekt bol u nej dosť často 🙂 toto u mna pri výbere dosť zaváhala 🙂 ale je na každej aký štýl sa páči 🙂

jankalukasova
4. apr 2020

@vladuskaa2211 ja mam bexu, mala som dve, jedna uz je prec.. jednu este mam a keby som chcela zas kombinovany kocik, tak si ju urcite kupim. Tie velke nafukovacie kolesa su super, tiez velka vanicka, pre mna to bol top kocik na dedinu, polne cesty alebo aj pole samotne. Nie je vsak dobry do auta, konstrucia je velka a nespratna, tiez autosedacky su na nic... ziadne crash testy... v aute som mala iny kocik. Ale na dedinu.. idealny.

gabuska11
5. apr 2020

Ja som mala bexu, sice starsi model, ale za mna tiez top kocik, a to som ich mala 4, ako pisala kocka vyssie, velmi priestranny kocik, lahke ovladanie aj 1 rukou, velka vanicka, pohodlna sportova cast pre dieta, v pohode tam zmestis este aj 3 rocne dieta, polohovanie noziciek aj sed pre dieta je tak akurat, kamoska mala ovela drahsi kocik a mala sa jej tam uz ako 1,5 rocna krcila, aaaale ma jedinu nevyhodu a to spratnost, ked ho chces dat do kufra auta, my sme nakoniec mali bexu iba doma a na cestovanie a vylety sme mali sportovy britax.

lienka2202
26. apr 2020

Ja mám tiež bebetto luca a nemenila by som za nič na svete. Ľahký, super sa ovláda, je v ňom dosť miesta pre bábo. Som veľmi spokojná a malinká tiež 😉

zojeva
24. júl 2020

Ahojte, prosím chcem sa spýtať, tie, ktoré mate bebetto luca kočík, či ste nemali problém cez zimu s fusakom a miestom vo vaničke. Už ho máme doma, ale zdá sa mi úzky, keď maly bude mať cez zimu 4 mesiace, či to nebude natesno. Ďakujem

ladybird_01
9. aug 2020

Ahojte. Chcem sa opýtať na bebetto luca. "Prikrývka" vaničky sa pripevňuje iba na magnety, tak ma zaujíma či s tým nie je problém a či to aj dobre drží 🙂

christi14
31. jan 2022

Ahojte tie co mate kocik Luca, nemali ste problem s latkou/kozenkou? Nam prisiel kocik zabaleny v krabici, totalne pokrcena kozenka..v obchode mi povedali ze ho treba nechat tak ze to sa casom narovna...nenarovnalo .. strieska v pohode, to chapem, lebo to sa pouziva..ale ide o ten bok vanicky, konstrukcne je to dopnute na maximum, a predsa je tam ta eko koza taka zvlnena a skareda.. reklamovat ho nemozem, lebo to bude trvat minimalne mesiac-dva kym sa to vybavi a nemam v com kocikovat maleho potom...