Ahojte mamičky a budúce mamičky. O chvíľu rodím a tak sa chcem spýtať ako to teraz funguje v topoľčianskej pôrodnici. Čaká ma cisársky rez máte niektorá čerstvé info?Ako je to s návštevami, počet mamičiek na izbách, Môže otecko byť s bábätkom po pôrode?
@alex1999 návštevy sú zakázané, otec pri cisárskom byť nesmie, po cisárskom môže byť chvíľu s bábätkom. Testovaná je len mamička, otec sa netestuje 🙂
@alex1999 ahoj ja som rodila cisárskym …. V apríli …. Po cisárskom ukázali babo mužovi … test som musela mat pcr aj manžel …. Mala som VIP izbu ,manžel tam somnou bol , spával …. Neviem čo by ta ešte zaujímalo kľudne sa pýtaj 🙂
@lenkaver2018 no mňa hlavne zaujíma že keď je zákaz návštev či aspoň obmedzený počet tam nie je nakoľko na stránke som sa dočítala že Max 2osobe po dobu 15minut a keďže mám trojročné dieťa neviem si predstaviť že by som dcérku 5dni nevidela
@alex1999 nám povedali že žiadne návštevy, maximálne cez zavreté dvere ukázať cez okno bábätko 🤷
@dominika_svoradova no však aj mne povedali na poslednej poradni v piatok. A to o 3dni idem rodiť takže som v strese ako nikdy.
@alex1999 ahoj rodila som minulu stredu, tak ale prirodzene, ale moze byt jedna osoba pri porode, a aj asi test bude potrebny, a mozno odpustia skus sa,na poradni spytat, ja som nestihla uz chodit na poradne, nastevy zakazane su, ale mozu ti prinirst veci,vezmes si medzi dvere a das pusu, ale inak cez zavrete dvere sa,mozes rozpravat, a otec moze byt s babenkom. A dve su mamicky na izbe.