Ahojte, viete mi poradiť nejaké naozaj teplé legíny na vonku s vysokým pásom, ktoré sa hodia na tehu bruško alebo rovno tehotenské? Pred pár mesiacmi som si kúpila merino legíny Terchová od Froggywear. Chcela som si teraz dokúpiť este jedne, ale už ich nemajú v ponuke a odpísali mi, že možno ich budú mať až o rok. Ďalšie legíny, čo majú v ponuke nie sú vhodné, jedne majú pevný pás a druhé sú tenké. Viete mi poradiť naozaj teplé legíny na zimu do exterieru? Na cene nezáleží, potrebujem naozaj hrejivé a pohodlné. Ďakujem
Take teple ako merino som nenasla, to stacila jedna vrstva. Takze nosim 2 vrstvy obycajnych tehotenskych zateplenych 😃 (take ako flis vo vnútri)
Ale su aj softshellove zateplene, jozanek alebo aj Colour boom siju, ale nemam skusenost, mne sa az tak neoplatia
@enoula tomu vrstveniu som sa chcela vyhnúť...teda tie merino, čo mám sú megateplé, dokonca ak dám pod ne ešte hrubšie pančuchy, tak si ich môžem obliecť i v mínusových teplotách...tak si nadávam, že som nekúpila rovno dvoje 😢 ale netušila som, že ich prestanú predávať...softshellove zateplené mám, ale tie si vyžadujú na našu zimu ešte aspon jednu vrstvu pod ne, napr. merino alebo zateplené legíny ...to, že internet je plný "zateplených" alebo "termo" legín, ale tie mi skôr prídu na plusové teploty, teda tak cca + 10 stupňov...mám reumu a teraz, čo som tehotná chytám často zápaly močových ciest, hoci robím i nemožné, aby som sa tomu vyhla, pritom v predchádzajúcich tehotenstávch som podobné nemala, takže ja i keď do auta sadám, tak si beriem z domu deku pod zadok a nikde sa vonku nezdržujem, obliekam sa teplo, takže potrebujem naozaj niečo kvalitné...ale asi sa nevyhnem vrstveniu niekoľkých legín alebo nohavíc 😒
@gabika4 mam tieto https://www.tehotenskeleginy.sk/p/zateplene-teh...
Nosila som ich 2 tehotenstvá a stále ich mám, sú skvelé aj na poporodne brucho, čo mi ostalo. Ma tie hrubé a aj tie čierne za 19,90e. Tie drahšie sú zateplené, tie lacnejšie sú akoby hrubšia teplakovina.
@enoula froggy sú skvelé, teda tie moje čo mám, úplne naťahovacie, takže sa nebojím, že o chvíľku budú malé...no tie ostatné mi písali, že majú pevnejší pás, že na tehotenské brucho nesadnú, možno len tie tenšie, čo majú, ale pri nich píšu, že nie sú vhodné na zimu...musím nejako pokombinovať niečo...
@gabika4 ahoj ja som rodila v decembri..mala som dvoje lebo som bola s prvymi nesmierne spoko tak som si kúpila druhé také iste. Lenže napokon som som si vystavila s jednymi a 2.babo bolo augustové takže som ich nevyuxila...posielam foto
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Odporucam leginy abraka, su ozaj velmi teple, sestra ich ma a chvali ich. ale s velkostami neporadim, tehotna este nebola.