Výborná značka podprsenky na dojčenie

11. okt 2024

Ahojte, chcela by som sa opýtať s akými značkami podprseniek na kojenie ste spokojné? Prvé a druhé tehotenstvo som mala tie obyčajné Basic z bavlny z reťazca čo má žlto modro kúsok červený znak na každom obchode a tam cena vyšla možno 5e za kus. Takže nevyznám sa v značkách. Pozerám napríklad Anitu ale chcem a viem zohnať lacnejšie tuto značku z jednej nemenovanej platformy... sú ešte nejaké luxusné svetové značky podprseniek na kojenie? Nemusia byť vyslovene s čipkou a kosticami...ale aj bezšvové, s vystuzenim, či bez...Ktoré odporúčate a boli ste s nimi spokojné? Po akých radšej pozerať? A ešte posledná otázka koľko ich kúpiť? Stačia 3 ks, či radšej viac, alebo len dve?
Ďakujem za každú radu.😉

nevenka
11. okt 2024

Tak ja mam vacsie prsia, aktualne 80F-G ako ktora znacka a strih. Ale najviac mi vyhovovala znacka Ava, teraz som objavila Gorseniu, ale to su polske znacky. Ale mne sedia, tak aj na dojcenie som mala od nich.
Este som mala pri prvom dietati Hotmilk bez kostice, to bolo dobre na noc, ale mne strasne deformovala prsia, nevyzeralo to dobre na bezne nosenie. Nech si tvrdi kto chce, co chce, tu velku vahu to nema ako udrzat.

domiklik
11. okt 2024

Bavlnená športová podprsenka z lindexu

nevenka
11. okt 2024

Kebyze mam male prsia, tak max. C, nosila by som take bavlnene handricky urcite 🙂

3petka
11. okt 2024

Ja som objednavala z astratexu. Nejak extra nemam prsia a pri prvom som mala len nejaké bavlnené bez výstuže a kostic. A pri druhom som už vedela tak som si take vystužené s kosticou. A aspoň mi prsia vyzerali pekne, ale boli super. Nosila som dlho aj keď som už nekojila kým som trosku zhodila do svojich pôvodných.

sun_shine_2020
11. okt 2024

Na doma som mala bavlnene z bonprixu, bez kostic, bez vystuze. Tych bolo 6 ks.
Ked som niekal sla, tak som mala 2 z astratexu - jedna bola vystuzena s kosticami a druha vystuzena bez kostic. Na astratex stranke maju navod ako sa zmerat a podla toho som si od nich objednala podprsenku 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre