Výber veľkosti podprsenky na dojčenie z Bonprix

28. okt 2024

Ahojte potrebujem poradiť s výberom podprsenky na kojenie značky Bonprix, tie bez push-up, čo majú jemnú čipku a je tam hore taký dzinik na odopnutie podprsenky. V tehotenstve som veľa nepribrala a pomohli by mi vaše rady. Pod prsiami mám 88 cm, obvod okolo pŕs mám 107cm keďže počítam s tým, že sa nalejú chcem si vziať od nich 85 skôr D. Poradíte? Aktuálne som začiatok 8 m a pribrala som max. 10kg, prsia sa mi kúsok zväčšili, nič radikálne, no sú väčšie ako keď som nebola tehotná.
Vopred ďakujem.☺️

fjallar
28. okt 2024

Ja som objednávala až po pôrode, mne sa napríklad prsia moc nenaliali. Vypočítala som podľa tabuliek, keďže to bolo na hranici objednala som väčšiu a menšiu a sadla tá menšia.

fjallar
28. okt 2024

Nosila som takú veľkosť ako v tehotenstve

autor
28. okt 2024

@fjallar vieš, lenže ja od nich spodné prádlo nemám...iba rifle tehotenské čierne a sú fajn, normálne aktuálne nosím slabšie C, keďže prsia už po dvoch deťoch mám aké mám aj tvar mám taký, že nie plný, ale ani veľký ovis, keďže pred deťmi som mala A... A potom Dia tabuľky som niekde medzi 85 a košík buď C alebo skôr D však ešte mám 2 mesiace do pôrodu...a ak zoberieme väčší tak iba budem tam mať kúsok viac miesta, či nie? Mne ide hlavne o podprsenky na noc s nočné kojenie, na deň a vonku mám s pusu Up už kúpené....

autor
28. okt 2024

Lenže tie z push Up mám od Anita...

fjallar
28. okt 2024

Oproti podprsenkaám z Tesca sa mi zdali bonprixové väčšie, ale skúšala som asi iba dva modely. Tie nevystužené bývajú trochu pružné.

nevenka
28. okt 2024

Mne nesadli absolutne, nedrzali mi prsia vobec, mala som 75F, vracala som kazdu. No treba skusit, ale mne nesedia celkovo ziadne odtial.

autor
28. okt 2024

@nevenka a čím to podľa teba bude, že ti nesedia? Osobne často počúvam, že ženy čo majú väčšie košíky majú celkovo problém nájsť vhodnú podprsenku, ako my s tými menšími...ja ich mám možnosť kúpiť cez jednu platformu za bagateľ, ako som aj kúpila Anitu za fajn cenu...lacnejšie ako Tesco či Lidl....

nevenka
28. okt 2024

Ja som skusala napriklad aj kosticove, a tie kostice nepriliehaju k hrudniku napriklad. Alebo celkovo na tu velkost obvod/kosik, boli plytke kosiky. Mne sedi Ava a Gorsenia. Polske, ale kostice pekne priliehaju k hrudniku a vahu drzi obvod a cele prso pekne upracem do kosika, nic neprekypuje,...a este niektore mali kosiky velmi od seba, do stran, co mi robilo hnusny dekolt a kedze ja som nizka a hrudnik mam utly, tak to aj vyzeralo, ze som vacsia celkovo.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre