Prosím vás, ako si mam vybrať podprsenku, som v 12 tt a zväčšili sa mi prsia a vraveli mi ze ešte sa mi zvacsia. Potrebujem novú podprdu ale neviem ako si vybrať. Poraďte
Ja som už v tehu začala nosiť tie na kojenie.. nejak mi boli všetky podprsenky s kosticiu nepohodlné..
HM tie elasticke na kojenie su super
Nejaku pohodlnu, makku, hlavne nie push up, treba skusat aby si sa citila co najpohodlnejsie 🙂
Ja kojim, ale podprsenky na kojenie by som už nekupovala. Zbytocne robota navyše to otvárať aj zatvárať, keď sa prsník dá iba vybrať
@vasjar ja som obe moje tehu kupovala tu
http://www.anita.sk/sk/sortiment.php?skupina_ID=6
je tam aj tabuľka na pomeranie a ja som dokonca konzultovala po telefone pani predtým než som kúpila
@vasjar ja by som šla do nejakej bez výstuže, neviem akú máš velkost teraz, ale ja som si kúpila na začiatku 2 kojenecke podprsenky z H&Mka. Veľmi príjemný materiál, bez kostic a predpokladám, že sa zíde aj po pôrode 🙂 nosím celé tehotenstvo, ale tým, že pracujem z domu podprsenku nenosím len keď idem von 🙈
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Vyberaj si podla velkosti, aku nosis teraz a aka ti je pohodlna. Neviem si predstavit chodit vo vacsej podprsenke, vsak to by odstavalo, nedrzalo dobre. Ak porastu, kupis novu.
Ja som si na narodky dopriala 2 nove, sakra drahe a o 2 tyzdne pozitivny test. Uz mi z nich prsia vyliezaju, kazdu som mala raz oblecenu. Len dufam, ze ich vyuzijem po porode.