Ako dlho ste nosili po pôrode vložky do podprsenky?
Do cca 15-18m,kym sa neustalila tvorba mlieka,hlavne v noci mi zvyklo riadne tiect vsade 🙈 odporucam investovat do pratelnych 🙂
ja som potom asi zazracna, ked pozeram na baby nado mnou, ja som pouzivala tak 4-5M a potom uz netieklo, ked sa ustalila tvorba
Pri prvom a druhom dlhsie, ale hlavne to prve dieta, to som bola mokra furt, pri tretom asi 3 mesiace a teraz mam stvrte, ma 2 mesiace a uz nenosim, len vynimocne si dam, ked idem niekam von a na dlhsie to bude. Pre istotu. Ale ja mam velke prsia, ja mam dojem, ze sa viac akoby vie v nich "nazbierat" a netecie to hned von. Tak laicky povedane.
Som 6 mesiacov po pôrode a stále nosím, nonstop. Keď sa rozhodnem “nechať chvíľku navolno”, hneď to oľutujem 😃
@nevenka mam male prsia, kazdy stale riesil, ze nechape, ze kojim a nic mi von netieklo po par mesiacoch som pouzivala uz len pre istotu 🙂 neviem mne sa nezda, ze podla velkosti prs je v prsniku aj rozna velkost zbernej nadoby 😅 ale mozem sa mylit, mam jedno dieta, tak mam len tu jednu skusenost
Baby a akú značku tých tamponov ste používali?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Celý čas ako som kojila