Veľkosť legín z Lidla

sanny2993
3. nov 2020

Ahojte. Vo štvrtok sa chystam na najazd legin do LIDL. Som v 16 tt a bruško už celkom vykuka. Moja veľkosť nohavic pred tehu bola 36/38/40, podľa materiálu. Aktualne mam pri 177 cm 75 kg. Chcem vas pekne poprosit o radu aku veľkosť legin v LIDL si kupiť. Plánujem kombinovať zo 4 kusy tak aby mi boli do konca tehu 🙂 Zaujali ma aj tehu rifle z LIDL. Ak viete poradiť s veľkostou tiež budem rada ;)

helcanw
3. nov 2020

@sanny2993 ja som si kúpila v lidli tehotenské legíny, keď som bola asi v 10tt velkost S a nosila som ich až do pôrodu 😂 na začiatku tehotenstva som mala 58kg a na konci 74kg, výšku mám 163cm

alikal
3. nov 2020

ja som tie leginy kupila pred mesiacom, zobrala som L-ko, lebo nemam rada ked mam uplne obtiahnute okolo clenkov a lytok. momentalne som 24tt a mam 64kg a su mi este volne okolo brucha, ale mne to vyhovuje

bbebe
3. nov 2020

zobrala by som L

luciannka83
3. nov 2020

Ja mam Lko a važim 95kg. Cize podla mna ti Lko bude velke. Oni sa natiahnu a maju velky priesyor pre brusko. Pripadne xober z kaxdej velkosti a vratis. A inak, daju sa objednat aj cez eshop. 🙂

qetka
3. nov 2020

ja mam tiez L, rovnaku vysku a kil na zaciatku tehotenstva o 10 viac. Mko som skusala, ale sa mi roztrhlo medzi nohami (lebo je mi tesne), a niektore Lka (nie vsetky) sa mi zosuchuju a nedrzia. Niektore som kupovala cez eshop, niektore v predajni, neviem posudit, ci su take iste, takze za mna ber Mko. Ak sa nechystas pribrat 30 kg, tak ti podla mna vydrzi az do konca 🙂 Alebo kup, ako ti radi kocka vyssie obe velkosti a v pohode vratis. Akurat si v nich skus pochodit, lebo to, ze sa mi smykaju az pod rit, som zistila, ked uz som bola na pol ceste u lekarky 😂😂😂 tak som ich musela ako idiot celu cestu tahat hore, aby mi nepadli 😂

sanny2993
autor
4. nov 2020

@qetka tak toto ma pobavilo 😂😂😂 ja chodim aktualne na pol žrde v normalnych lebo som ešte tehu nezohnala 😂 prehrabem sa medzi M/L 😂😂 a ďakujem za rady Vam všetkym 🙂

lacibo
4. nov 2020

@sanny2993 podľa mňa M..tehotenské oblečenie vždy zodpovedá veľkosti, akú si mala predtým.. čiže ja keď som nosila S pred tehu, aj v tehu som vždy kupovala S (a to som pribrala 23 kg! ) a v Lidli môžeš jednoducho do mesiaca vrátiť, keď ti nebude sedieť..😉

oblecenie99
4. nov 2020

@sanny2993 Ja som mala od nich rifle,stali polovicu ako tie z H&M,ale v kuse zo mňa padali.Neboli veľké,ale tak blbo urobené,že som nestíhala na seba naťahovať či už tu riflovu časť alebo tu látkovú,ako bolo brucho (a brucho som mala.megavelke).Ja osobne som nebola veľmi spokojná 🤔 na druhej strane,prežiť sa v nich dalo a tie tehotenské veci sú vo všeobecnosti inde tak nehorázne drahé,že radšej vydržať v Lidlackom tých pár mesiacov ako minút ťažké peniaze inde 🤷

senta_sofia
4. nov 2020
slniecko187
2. dec 2020

mne tie z lidlu pridu take na doma skor 😩 jedine normalne nohavice som si kupila v h&m.... mam velky zadok a tucne stehna tak mozno za to mi nesedia 😀😀

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre