Ahojte, aký typ riflí ste nosili? Myslím tým rifle pod bruško a na tom našitý taký úpletový pás okolo bruška a krížov. Nepadali Vám tieto rifle, lebo riflovina je vlastne len tesne nad zadkom a pod bruškom? Alebo ste mali rifle len s takou vloženou všitou látkou iba na bruško?
@ali0308 moja tehotenska moda vobec nebola tehotenska, skusala som aj viacero tehotenskych veci, rifili ale ani jedny neboli pre mna nositelne 🙂 neforemne, neprakticke.
- normalne nohavice na gumicku resp. s nizkym zapinanim pod bruskom, leginy, upletove saty, dlhe tricka tuniky, pekne teplaky, suknicky na gumicku....vsetko nositelne aj po tehotenstve a cenovo o dost pristupnejsie 🙂)
@ali0308: Ked najdes take, co ti dobre sedia, tak ti padat nebudu... Kedze som bola tehotna cez zimu, kupila som si este rifle. Napriklad mne nevyhovolal strih H&Mkovych, tak som si kupila MamaLicious, svedska znacka. Tie stali tiez 40€ ako aj H&Mkove.
Inak leginy, sukne, saty, tricka... Vela netehotenskych veci, ale aj par kuskov tehotenskych. Cast som kupila vo vypredajoch, cast som si musela kupit v druhom tehotenstve, lebo som bola chudsia ako v prvom a veci mi padali.
Isty cas som pouzivala gumickovy trik: do dierky na gombik dat gumicku do vlasov a tou gumickou zapinat gombik. Teda kam je brusko relativne male, este male na tie specialne rifle, ale uz velke na normalne zapnutie gombika.
@ali0308 zavisi na co si zvyknuta... ja neznasam veci na pas, vsetko mam na boky, takze kym mi nenarastol zadok brucho som riesila gumickou 😀
potom leginy, jeginsy ( tam som vyparala gumku) a nosim ich doteraz ale uz s gumou...
kupila som aj tehotenske ale ta guma bola asz kdesi pod pazuchami, brrrrr 😀
Treba vyskusat, aby velkostou sedeli. Vraj aj tehotenske oblecenie ma mat velkost ako zena nosi bezne. Ja som si kupila zatial 1 rifle a 2 nohavice s pasom, aky popisujes a hoci mi ten pas trosku vadi, zvykam si. Inak sedia celkom ok. Tehotenske nohavice sa podla mna oplati kupit v sekaci.
@ali0308 podla mna nie je nutne, aby si nosila tehotenske rifle, ja som nenosila vobec, riesila som to bedrovymi gatami a zapravenym tielkom, potom leginami, citila som sa v tom lepsie ako v tych tehotenskych s upletovym pasom, ktore som mala jedny podedene... mne proste ten upletovy pas vadil
ja som si takto dala krajcirke presit stare rifle na tehotenske.. odstrihla pas a boli presne ako pises, riflovina koncila pod bruskom a hore bol elasticky upletovy pas.. boli moje a dobre mi sedeli na nohach a na zadku, nepadali mi, ona mi ten vsity pas urobila z takej latky, aby ma to netlacilo na brusku, ale zaroven aby nedovolila posuvanie.. dala som si tak urobit jedny dlhe a jedny kratke, kedze termin sme mali v juli a ponosila som aj pocas sestonedelia, ked som potrebovala nieco pohodlne
neztracovala by som rifle s upletovym pasom.. musela som si ich kupit hned po Novom roku, lebo klasicke rifle (aj tie vacsie, ktore som nosila kedysi a znova vytiahla) ma uz tlacili, hlavne pri sedeni.. na rifliach s upletovym pasom ma netlacilo vobec nic a brusko bolo zakryte a pekne v teple.. a kupila som ich v podstate v cinaku za par euro, lebo nikde inde nic vhodne nemali.. treba ale natrafit na spravnu velkost a strih, tie moje su so zuzenymi nohavicami, takze v podstate aktualny moderny vzhlad.. ale skusala som aj dalsie strihy a je fakt, ze vacsina z tychto rifli vyzera skor ako plachtaky.. ked skonci sezona dlhych svetrov asi tiez budem striedat s leginami a pod. (pedsa len ten vysoky pas pod bluzkou alebo trickom je vidiet), ale na zimu boli tieto rifle najlepsia volba..
Ja tie prve, boli super. Mala som aj bez upletu bedrove a tie boli otrasne. Ale napr v lete som rifle nemala ani eaz. Len saty, kt.sa daju nosit aj netehotnym.
Pri synovi som mala kupene bedrove mencestraky s bavlnenym pasom...velmi pohodlne boli, celu zimu a zaciatok jari...kupila som ich v obchode "4 MAMA" v Trnave, vtedy este za 1.200,- Sk...teraz ich Bohuzial neobleciem, lebo som o 2 velkosti sirsia...ale tentokrat som objednala cez net stranku www.mojamoda.sk 2 tehu leginy...su mi super a krasne su usite, presne na brusko sedia...a oboje vysli do 25 eur...a dorucene boli do 2 dni od objednania...skuste tuto stranku, aspon popozerat, maju tam pekne tehu veci a fajn ceny - odporucam...🙂
...a z "Bon prixu - tehotenska moda" som si pred tyzdnom objednala tehu plavky za 24,99 eur...su krasne a sedia ako uliate...aj na tejto stranke si popozerajte...maju tam aj ine veci ako plavky, aj rifle, tuniky, saty...atd...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@ali0308 Neznasala som tie rifle, co mali ten upletovy pas na cele brucho. Citila som sa v nich ako jaternica. Najlepsie boli bez toho, normalne na zapinanie pod brucho, dali sa povolovat s gumickami a nosila som ich aj po tehotenstve, kedze na nich nebolo vidiet, ze su tehotenske.