Ahojte baby,
Viem až teraz som objavila Ameriku - no dostala som sa k tričkám na dojcenie od Kristíny Farkasovej/Tormovej - no je na nich (okrem rôznych iných ) text “jemne ma” . Tie tricka sú v zľave 😅 ale čo to znamená?
Viete niekto vysvetliť súvislosť čo je to “jemne ma” ? 🤷🏻♀️
Dakujem
je to slovna hracka, ano, v situaciach, kedy si myslis, ze ta uz je*ne, tak to treba vyriesit nehou, jemne 🙂 mne sa to paci 🙂
keďže sú to tričká na dojčenie tak vo mne výraz " jemne ma" evokuje bábätko jemne ma cickaj, saj
nie že jeb*ne ma
Môj kolega má tričko s veľkým nápisom "Mám v pi*i", len namiesto tej hviezdičky je tam normálne písmeno č a ešte aj veľký názorný obrázok. A už ho mal aj pri jednaní s klientmi na sebe. Kristínu Tormovú by rovno "jemlo", keby to videla. 😂
jemne ma...akoze jemne so mnou zachadzaj.
@mondolina vobec😂
@hederamonstera
nie? 🙈 prečo? 🤣
Tak samozrejme, že je to slovna hračka...vsak co ine by to mohlo znamenat?
26 za tricko jemne ma kt vyzera ako keby ho uz niekto nosil .. no asi by ma ozaj jemlo keby ho na niekom vidim .. ale je v zlave no nekup to
@h2 😂 aspon vidno ze tym trickom nehra formu a neklame
Ten pocit medzi je×ne ma a jemne so mnou ;)
Ja som to automaticky pochopila tak že je to v podstate jemnejší výraz pre jebn_ ma. Či zle to chápem? 🤔 😃
...preklep a preto sú v zľave 😄
Je to slovná hračka od jemnosti a "jeb.e ma".
Toť, ako to vysvetľuje autorka:
Žijeme v dobe, kedy máme každý deň pocit, že nás porantá. V dobe plnej politických prúserov, vírusov, drzých detí, čudných ľudí, úplne čudných chlapov, vysokých hypoték, zgrcnutých tričiek zo sušičky, kociek lega na zemi, vrások okolo očí... v dobe, kedy neviete, či bude v obchode toaleťák, kedy nastáva globálne otepľovanie, kedy z času na čas nastane rodičovské združenie, kedy nechcene priberáte a potrebujete veľa čokolády a pizze na noc, v dobe, kedy vás nikto nepočúva a deti ochorejú presne pred dovolenkou, kedy je otec vašich detí strašný čudák a chlapec vás pošle do kelu, lebo cíti, že vy ho veľmi ľúbite a on vám vašu lásku nedokáže tak naplno opätovať, kedy vás niekto požiada o ruku, no doma má manželku a dieťa, kedy máte špeciálne dieťa, ktoré strašne kričí a to druhé kvôli tomu nevie spať a tak ste celá rodina od tretej rána hore a vy musíte odoslať tri granty, kedy máte špeciálne dieťa a ste z toho totálne vyhorení a máte pocit, že vám všetko preteká pomedzi prsty a už niet východiska, kedy ste slobodnou matkou a presťahujete sa do hlavného mesta, lebo máte odvahu a potom aj depky z obáv, kedy robíte to, čo vás tak veľmi baví, ale ste z toho také unavené, že nevládzete, kedy... v dobe, kedy sa vám pokazila umývačka riadu, alebo máte PMS, alebo len náročný deň za sebou a tak na celý svet chcete zakričať: "Jemne ma!!!!!!!" ...áno, milé zákazníčky. Neha je to, čo nás môže v tejto drsnej dobe zachrániť. Neha.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
mne to evukuje len jedno: je"b"ne ma... možno sa mýlim