Ahojte.Mate skusenost s tymto tehotenskym vankusom?
https://emi.sk/2043-tehotensky-vankus-snug-l-em...
Pripadne s ktorym mate dobru skusenost?Odporucate vobec?Pomohol vam?Nechcem zbytocne vyhodit peniaze 🙂
nemala som tento, mala som obycajny z jukki.sk ale pouzivam do dnes 🙂 nejako som si zvykla spat na boku a vankus medzi nohami
@zankalh ja mam tento Ceba už druhý, najlepšia vec pri prvom tehu som ho mala od druhého trimestra a teraz pri druhom tehu od začiatku, u nás maximálne využívaný, aj pri synovi som ho pouzivala ako zabranu, do postieľky aby sa nepoudieral. Ma v sebe také tie gulicky, aj muž ho ma rad, keď sa dá vždy mi na nom leží 🤣
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
nemam s tymto, ale za seba poviem, ze mne bol viac na pritaz ako by pomohol, aj som mala kupeny, aj skoncil zalozeny v skrini. zvykla som si vypodlozit sa paplonom a potom neskor uz som mala extra vankus, ktory som si strcila pod nohu.
je to velmi individualne, kamoska si fici na tehu vankusi od 4mesiaca 😃 nevyskusas, nezistis 😉