Ahojte,
Nevedeli by ste mi poradiť kde kúpiť alebo značku tehotenských rifli čo sadnú keď som vysoká a mám chudé nohy ? V HM mi žiadne nesadli, buď boli krátke alebo veľmi voľne. Skúsila som objednať niekoľko aj zo Zalanda avšak všetko bolo super ale veľmi sa zbierali na nohách a nerobilo to žiadny zadok - doslova ako keby som sa ehm..😀 Nosím legíny alebo nohavice co majú gumu pod bruško také voľnejšie..ale chcela by som nejaké dobre rifle čo budú také obtiahnutejšie na nohách lebo keď som celá voľna cítim sa ako ⛄️ ďakujem za rady kde ste kupovali vy ak ste mali takýto “problém”
Noppies
@bubuzu kde si ich prosím kupovala ? Keď som dala do Google našlo mi čo sa predáva len na MK
@jj298 vyskúšam ďakujem
@olimuc bohužiaľ tie som skúšala a sklamanie..tlačia strašne pod bruškom a na zadku úplne voľné
@lucia23529 ja ich mám z koníka a sekáču, popravde. Mne sa zdá, že ktosi písal,že ich mávajú v hm-ku, ale nie som si istá.
@bubuzu ďakujem, skúsim keď tak tiež z MK ale najradšej by som vyskúšala. V HM majú ich značku ale tam sú doslova obrovské v páse
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@lucia23529 branco je podľa mňa super, ja mám 173 CM a chudé nohy a nosila som od nich veľkosť s dokonca. A boli dlhé a úzke. Samozrejme záleží od strihu, majú aj slim aj širšie. Aj tu na bazáre ich je dosť.