Tehotenské pyžamo/nočná košeľa do pôrodnice

19. sep 2024

Prosím vás viete poradiť kde kúpim tehotenske pyzamo alebo košeľu do pôrodnice? Niekde sa mi zdajú moc predražené

anjelicek26
19. sep 2024

Co dnes nie je predrazene... uprimne ma vypina pri tych cenach oblecenia tuto jesen, sorry za off topic... kosele do porodnice som mala s bonprixu... tato je uplne super, cvocky hore kvoli kojeniu, pohodlnne... https://www.bonprix.de/produkt/still-nachthemd-...

snowdrop_
19. sep 2024

@anjelicek26 prave ju mam na sebe ✌🏻😀 vyborna

hederamonstera
19. sep 2024

Ja som si z amazonu kupovala

blondinka95
19. sep 2024

Ja som kúpila dve z veselé pyzama

ankare
19. sep 2024

Bonprix. A praktickejšie sú tie s V výstrihom, než gombikove.

ns994
19. sep 2024

Ja som tiez mala z Bonprixu 😁 vlastne. Cele šestonedelie sme mali z Bonprixu, par kosiel sa tam striedalo na chodbe 🤣 mala som aj tie na cvocky (to bolo super, ked som mala znicene bradavky, som to rozopla na oboch stranach a drzalo len na ramenach tak sa vetrali ale zase musis rozopnut aj jednu stranu a potom aj druhu ) a aj na gombiky

gumkac19
19. sep 2024

Z Tesca alebo Lidla košeľa na gombíky
Už aj pepco ma nočné košele na kojenie

terezia323
19. sep 2024

90 % žien na šestonedelí vidím v košeliach z bonprix

bubuzu
19. sep 2024

Ja som si síce kúpila nejaké,.ale v pôrodnici som nosila pyzama od nich. Veľa som sa potila, krvácala, bola som rada, že som mohla mať nemocničné a meniť koľko bolo treba a neničiť si svoje.

blondinka95
19. sep 2024

@bubuzu bohužiaľ vo väčšine nemocníc musíš mat svoje myslim

gaia14
20. sep 2024

Nakupila som v sekaci nocne kosele na gombiky 🤷 v jednej z nich som aj odrodila, pouzivam aj teraz doma.

bubuzu
20. sep 2024

@blondinka95 to je možno pravda, ja som rodila vo Vsetine a Karvinnej a všade som mala k dispozícií košieľ koľko som len chcela

domka222
20. sep 2024

@blondinka95 ja som mala tiež nemocničné prvé dva dni. A dali by mi aj ďalší deň, ale už som sa chcela cítiť ako človek, nie ako strašiak😀 ale ešte sama sanitárka mi vravela,že nemažte si svoje,donesiem vám

lucia13022023
20. sep 2024

Ja som mala obyč z tesca nočné košele s gombíkmi v strede.

3petka
20. sep 2024

Pri prvom mi kúpila svokra plus som normálne používala tie v pôrodnici. Pri druhom som už nekupovala používala som tie čo mi dali v pôrodnici a doma som aj tak bola zvyknutá na svoje pyžamká. Ja som musela mat stále podprdu s vlaozkami lebo mne nonstop tieklo mlieko.
A aj ja som videla veľa mamičiek s košeľami z bornprixu.

luciaruz
20. sep 2024

Ja som mala z bonprixu vsetky, mozem odporučiť

smile108
26. okt 2024

Ak ešte hľadáš mám v ponuke dve 😊

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre