Prosím vás viete poradiť kde kúpim tehotenske pyzamo alebo košeľu do pôrodnice? Niekde sa mi zdajú moc predražené
@anjelicek26 prave ju mam na sebe ✌🏻😀 vyborna
Ja som si z amazonu kupovala
Ja som kúpila dve z veselé pyzama
Bonprix. A praktickejšie sú tie s V výstrihom, než gombikove.
Ja som tiez mala z Bonprixu 😁 vlastne. Cele šestonedelie sme mali z Bonprixu, par kosiel sa tam striedalo na chodbe 🤣 mala som aj tie na cvocky (to bolo super, ked som mala znicene bradavky, som to rozopla na oboch stranach a drzalo len na ramenach tak sa vetrali ale zase musis rozopnut aj jednu stranu a potom aj druhu ) a aj na gombiky
Z Tesca alebo Lidla košeľa na gombíky
Už aj pepco ma nočné košele na kojenie
90 % žien na šestonedelí vidím v košeliach z bonprix
Ja som si síce kúpila nejaké,.ale v pôrodnici som nosila pyzama od nich. Veľa som sa potila, krvácala, bola som rada, že som mohla mať nemocničné a meniť koľko bolo treba a neničiť si svoje.
@bubuzu bohužiaľ vo väčšine nemocníc musíš mat svoje myslim
Nakupila som v sekaci nocne kosele na gombiky 🤷 v jednej z nich som aj odrodila, pouzivam aj teraz doma.
@blondinka95 to je možno pravda, ja som rodila vo Vsetine a Karvinnej a všade som mala k dispozícií košieľ koľko som len chcela
@blondinka95 ja som mala tiež nemocničné prvé dva dni. A dali by mi aj ďalší deň, ale už som sa chcela cítiť ako človek, nie ako strašiak😀 ale ešte sama sanitárka mi vravela,že nemažte si svoje,donesiem vám
Ja som mala obyč z tesca nočné košele s gombíkmi v strede.
Pri prvom mi kúpila svokra plus som normálne používala tie v pôrodnici. Pri druhom som už nekupovala používala som tie čo mi dali v pôrodnici a doma som aj tak bola zvyknutá na svoje pyžamká. Ja som musela mat stále podprdu s vlaozkami lebo mne nonstop tieklo mlieko.
A aj ja som videla veľa mamičiek s košeľami z bornprixu.
Ja som mala z bonprixu vsetky, mozem odporučiť
Ak ešte hľadáš mám v ponuke dve 😊
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Co dnes nie je predrazene... uprimne ma vypina pri tych cenach oblecenia tuto jesen, sorry za off topic... kosele do porodnice som mala s bonprixu... tato je uplne super, cvocky hore kvoli kojeniu, pohodlnne... https://www.bonprix.de/produkt/still-nachthemd-...