Ahojte, neviete poradit stranku resp. obchod v beznych nakupnych centrach, kde by sa dali kupit tehotenske veci (oblecenie najma leginy, spodne pradlo, podprsenky) co som zatial nasla tak jedny nohavicky cca 15eur 😀. Vdaka
Ja som kupila v H&M dobre rifle za 30 € a podprsenku tusim za 18? Bola drahsia, ale dobre mi sedela. Kamoska zasa nakupila v C&A. V Lidli bol nedavno (pred mesiacom?) tehotensky tyzden - mali pancuchy, podprsenky, tielka... Neviem, kedy bude zas, ale mavaju aj teplaky, leginy a pod.
Lidl a HaM
Nohavičky si nekupuj, to je zbytočné.
Podprsenky som si kúpila z Bonprix 3pack kojenecke za asi 20eur. Fičím na nich už 2 a pol roka.
Tričká som sa snažila kupovať si netehu, no elasticke, aby som ich vyuzila aj po porode. Aj šaty tak.
Mala som jedny cierne nepriehladne leginy s vysokým pásom cez brusko, jedny tehu rifle z HaM, jedny tehu kratasy tiež z HaM riflove, ktoré som vyuzila v zime i lete. A asi jedno tehu tričko z HaM. Ostatné netehu.
Drž sa!
V bonprix najdes vela veci pre tehotne. Velkost vyberaj podla recenzii, obycajne sa objednava o 1 c. Mensie.
ja som tiez z bpc objednavala
Ja som si kúpila tehotenske nohavičky, lebo som vážne nevedela vydržať v starych, ako ma tlačili, ale asi by stačilo kúpiť nejaké XL...
Tiež ma prekvapili tie ceny, ale aj do práce som musela chodiť, kupovala som z Bonprix a Brendon, stalo ma to všetko pomaly stovky eur a až potom!! som na bazári Modrý koník kúpila niekoľko balíkov tehotens. oblečenia. Tam vyšiel jeden kus na 2-3eura!
Našla som si baby rovnakej veľkosti ako ja + osobný odber v Bratislave a som veľmi spokojná, mám teraz fakt dosť veci. Investovala som do toho, keby plánujem aj viac deti ako jedno-dve, ale najviac som ušetrila na koníku. Čo som kúpila na koníku vec z H&M a Lidl, žiaľ, práve tie nie sú moc kvalitne, nevydržia. Je to rátane na jedno tehotenstvo a potom sa roztrhnú gate a žmolky sa robia
Na stránke https://mammamoda.sk/ Vám prinášame príjemné pohodlné oblečenie za prijateľné ceny. Navyše ak sa bojíte pôrodu odporúčam knihu HYPNOPOROD https://mammamoda.sk/nieco-naviac/46-kniha-hypn.... Ak zadáte kód KNH020 pri objednávke, máte zľavu 20 % na túto skvelú knihu. Odporúčam z vlastnej skúsenosti, pretože som sa veľmi bála pôrodu a vďaka tejto knihe nielenže som sa začala tešiť, pôrod bol jeden z najkrajších zážitkov 🙂
Nohavičky si stačí kúpiť obyčajné, ale také, ktoré nemajú pevnú gumu, ale sú s takým jemným lemom. Čo sa týka podprsenky, ponúkam dve úplne nové, nenosené za symbolickú cenu, pozri môj bazár; využiješ ich už aj v poslednom trimestri tehotenstva a sú zároveň aj na dojčenie (slovenská značka Nika, šijú aj na mieru). Občas má tiež akciu na tehotenské oblečenie (aj legíny) Takko.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Spodne pradlo, pancusky a leginy - Lidl - asi naj ceny 😉