Ahojte, viete mi poradit kde kupim v Bratislave tehotenske oblecenie - hlavne nohavice? Idu sviatky, takze online objednat nestiham. Pomalicky ma uz vo vsetkom brusko tlaci. Vdaka za tipy
@katkaba1 dakujem. Nevies ci maju aj v auparkuv h&m?
@samrolka2019 nie iba v Eurovei
@samrolka2019
@kika2810
Baby, H&M je v každom nákupnom centre v BA.
Takže áno, aj v Auparku.
@katkaba1 ano, je, ale tehotenska sekcia H&M je iba v Eurovea
@samrolka2019 najlepsie je H&M v Eurovea, ja som si tam kupila aj veci na svadbu. Alebo ak nemas daleko Racu, tak predajna Brendon
@zuzuliennka1 Ja som minule bola v Auparku a zdalo sa mi, že tam mali tehu veci. Ale možno sa mi len zdalo.
@samrolka2019 ak baby hovoria, že len Eurovea má tehu sekciu tak choď na istotu.
@katkaba1 Aupark stopro nema tehotenske 🙂 Este teraz mi napada Central a H&M tam, nejaka mikrosekcia... ale najvacsi vyber jednoznacne Eurovea... a Brendon je vynikajuci, ale dost od ruky
aj C&A pozri este
H&M je aj v Avione, a maju tam aj velmi pekny vyber tehu veci. Treba ist na poschodie do detskej sekcie, a potom dozadu a vlavo 🙂
Niektore Lidl este maju par kuskov tehu oblecenia, ja som si tam kupila totalne fantasticke 2-balenie legin, su ako bavlnka, pohodlne, superne.
Dakujem vam. Skusim Euroveu tu mam blizko. Hladam skor nohavice alebo rifle. Ja som tym leginam neprisla na chut 🙈
@samrolka2019 Tie som kupila v Avion H&M, maju celkom dost velky vyber 🙂
Eurovea ma tehotenské . Aupark nie . Kupovala som min týždeň . A myslím že aj avion ma ale nie som si istá . Eurová ma na 100% 🙂
Ahoj,objednala som si na zoot.sk, ďalší deň som išla na vydajne miesto,vyskúšala a kúpila len to čo mi sadlo.
@zuzuliennka1 Nemas pravdu. Tehotenské oblečenie v HM je aj v Avione
@samrolka2019 urcite pozri aj Lidl eshop. Je to na par mesiacov a tam rifle vychadzaju okolo 10 eur, tam netreba investovat ( bezne tehotenske rifle su okolo 50 eur)
@tulipanicek ja netvrdim, ze nie je 🙂 pisala som o Auparku, ze nie je (Avion mam mega od ruky), kludne moze byt aj tam 🙂 ja mam blizsie Euroveu a tam som si kupila snad celu teho vybavu na leto, jesen aj zimu
@c_est_la_vie Ja v Lidli nenakupujem preto nemam prehlad o obleceni. Velkostne sedia? Nosim 38. Mozem si od nich taku velkost zobrat? Idem pozriet eshop
@samrolka2019 ja mam z lidla 1 jedine sortky, tiez nosim 38 a velkost mi sadla perfektne. Bezne tam ale oblecko ziez nekupujem 🙂
@zuzuliennka1 pokial viem tak H&M v Centrali nie je
@samrolka2019 predajna Pre Deti ma tiez nejake tehotenske oblecenie, inak vsetko sa uz da kupit Online - Zara (sekcia Mum), H&M ma ovela vacsi vyber tehotenskeho oblecenia online ako v kamennej predajni, to iste predeti.sk, feedo.sk, Next....
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@samrolka2019 Ahoj, v H&M kúpiš určite.