caute kocky by ma zaujimalo ako ste riesili nakup tehu veciciek. Mam 180 a uz teraz strach ako budem zhanat normalne tehu nohavice ktore mi nebudue po clenky 🙂
ahoj ja mám tiež 180cm a nakupovala som na inej stránke pre mamičky, nohavice som nosila aj 3/4 tam tú dlžku netreba rišiť, nosila som aj sukne , ale hlavne cez internet ved si to pomeráš a bude
tilly ako vsetko pojde tak ako ma tak za chvilku mam realny poblem zapnut nohavice. AK dovtedy nepredas ozvem sa predpokladam ze to bude tak v januari a mozno aj v decembri
kludne, mam nieco na aukciach aj na mmb... inak som nakupovala väčšinou v zare, tam majú také dlhšie veci 😉 len tie ceny 😝
a slovenskej zare maju aj tehu veci? som si nikdy nevsimla
iba v avione a len jeden vešiak a väčšinou tam nič nie je, ja som natrafila na riflovú sukňu a čierne elegantné gate....
aj v Hm mali krasne tehu veci,,len treba poskusat...
Sakura a vktorom hm
maju tehu veci? Ja som bola v avione a teta na mna kukala jak puk ze co chcem
ja som kupovala v nitre v obch.centre Mlyny 😉
cigaretka, v BA na Medenej je obchod 4mama, predtym sa volal sedmokraska a tam mali dllllllllllllllhe gate, prvykrat sa m istalo, ze som si musela dat nohavice skratit 😉 mam este jedny rifle a jedny tmavozelene mancestraky, ak mas zaujem, predam 😉 inak som nosila casto normalne leginy a na to tuniku, saty a pod.
v auparku pri mothercare je obchod s tehu obleckom. som si tam kupila gate a nosila som ich asi od 5 mesiaca do porodu. mam 178 cm a dalo sa tam zohnat, aj saty, bluzky, tricka... a v rakuskom c+a, tam sa tiez da zohnat vselico.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ahoj, ja mám 180 cm a zohnala som... a predávam, ak chceš...