Tehotenské oblečenie pre prvorodičku

katuska810
13. okt 2016

Ahojte 🙂 Som v 24. týždni, prvorodička, a keďže je už vonku zima je mi potrebné kúpiť tehotenské oblečenie, v tom mojom sa cítim už dosť nepohodlne. Keďže v predajniach sú veci pre mňa drahé, a chcela by som asi kupovať cez bazáre na internete, ale trošku sa toho obávam, pretože absolútne netuším, akú veľkosť kupovať. Chcela by som sa opýtať, ako zistím, aké číslo riflí, búnd,tričiek a iných vecí mám v tehotenstve? Či sa kupujú rovnaké veľkosti ako normálne bežné oblečenie alebo ako to vlastne zistiť? čo všetko pomerať? stalo sa Vám, že ste si kúpili cez internet tehotenské oblečenie a nebolo Vám dobré? Prípadne aké stránky s teh. oblečením by ste mi odporúčili alebo obchodíky, v ktorých ste kupovali Vy nejaké to oblečenie? Viem asi sú to blbé otázky, ale mám v tom všetkom veľký, ale veľký chaos :D Ďakujem Vám veľmi pekne za akékoľvek rady.

slniecko35
13. okt 2016

Vela toho nemusis kupovat, nejake dlhe tricka so sirsim strihom, leginy, rifle a zimnu bundu, vsetko som kupila v h&m. A cislo normalne ake nosim len modely pre tehotne.

andulkabru
13. okt 2016

@katuska810 Skús navštíviť i nejaký sekáčik 🙂 ja osobne som tam našla kopu pekných vecí a skoro novučičké tehotenské rifličky zn.H&M za pár euráčikov 😉

cattleya22
13. okt 2016

Ako ti písali -čísla rovnaké, ako normálne, prípadne ak priberáš rýchlo, tak skús aj väčšie. Popozeraj aj bazár tu na MK, ja som všetko riešila odtiaľ. A keďže väčšina tehu vecí je strašne predražených, tričká som riešila tým, že som kúpila širšie, alebo strihané pod prsiami, tuniky. Nakoniec som PN, väčšinu ani nevynosím a som rada, lebo niektoré sa dajú aj v netehu. Celkom pekné tehu veci má aj bonprix - tam ale objednávať o číslo menšie prípadne svoje, ale veci sú voľnejšie 🙂

ebi88
13. okt 2016

Ja som 18 tt, tiez uz pribrala cosi aj celkovo zmena postavy, a nakupujem super v sekaci, sirske tricka aj rifle , za par drobnych. A za mna odporucam oversize strihy, aj nove, su stylove a vynosis ich aj potom 🙂

happymum_sk
24. okt 2016

Skúste do vyhľadávača zadať happymum.sk a určite si vyberiete 🙂

kristinatomi
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mammamoda
5. mar 2018

kvalitné tehotenské oblečenie na mammamoda

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre